Spring til indhold

En kærlig hånd til Dalum og Tingløkkeskolen

Velfærdens Fundament er nået til Dalum og Tingløkkeskolen, og frem til den 27. november kan du komme med idéer til udviklingen af Dalum og Tingløkkeskolen.

Billedet viser hovedindgangen på Tingløkkeskolen

Som en del af Velfærdens Fundament, har byrådet i Odense besluttet at afsætte 16,2 mio. kr. til at styrke Dalum med Tingløkkeskolen som omdrejningspunkt for lokalområdet. Der vil både blive investeret i tiltag rundt omkring i lokalområdet og i en modernisering af skolen.


Dette forløb handler om det område af Dalum, som hører under Tingløkkeskolens distrikt. Bor du i det område af Dalum, der hører under Dalumskolens distrikt, kan du læse mere om denne lokale aftale her.

 

Vi har brug for din stemme, når vi sammen skal beslutte, hvordan vi skal udvikle Dalum og Tingløkkeskolen.


Frem til den 27. november 2022 kan du besvare et spørgeskema om, hvordan vi sammen kan gøre Dalum til et endnu bedre sted at bo.
 
Du kan svare på spørgeskemaet for Dalum her
 
Der er online borgermøde for Dalum den 12. december klokken 19.00 - 20.15. Her vil vi drøfte de idéer, der kommer ind i spørgeskemaet. 

Du kan tilmelde dig borgermødet for Dalum her


Den lokale aftale for Dalum forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 29. marts 2023.

Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Fordelingen af penge

I Dalum fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Billedet viser økonomifordelingen for Dalum. Der er sat 3,3 millioner kroner af til lokalområdet, 3,9 millioner kroner til vedligehold af Tingløkkeskolen og 8,9 millioner kroner til modernisering af Tingløkkeskolen.

 

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

Kvartårlig status fra dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig kvartårlig status her. Du vil højst modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalområder, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalområder samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler.

 

Borgmesterforvaltningen