Spring til indhold

En kærlig hånd til Tarup

Velfærdens Fundament er nået til Tarup, og her kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale aftale.

Foto af Tarup Skole med følgende tekst henover: "En kærlig hånd til Tarup #VelfærdensFundament".

Som en del af Velfærdens Fundament, har byrådet i Odense besluttet at afsætte 23,5 mio. kr. til at styrke Tarup med Tarup Skole som omdrejningspunkt for lokalområdet. Der vil både blive investeret i tiltag rundt omkring i Tarup og i en modernisering af Tarup Skole.


Den lokale aftale for Tarup forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 28. september 2022.

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Tarup her (PDF)Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Tarup her (PDF)

Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Nyheder om dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig nyhedsmails her. Du vil højest modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

Fordelingen af penge

I Tarup fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Diagrammet viser fordelingen af midler til Tarup og Tarup Skole. 4,4 millioner kroner til lokalområdet, 11 millioner kroner til vedligehold af skolen og 8 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalsamfund samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Bag aftalen står et samlet byråd.

Borgmesterforvaltningen