Spring til indhold

En kærlig hånd til Søhus

Velfærdens Fundament er nået til Søhus, og her kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale aftale.

Foto af Søhusskolen med følgende tekst henover: "En kærlig hånd til Søhus #VelfærdensFundament".

Som en del af Velfærdens Fundament, har byrådet i Odense besluttet at afsætte 14,1 mio. kr. til at styrke Søhus med Søhusskolen som omdrejningspunkt for lokalområdet. Der vil både blive investeret i tiltag rundt omkring i lokalområdet og i en modernisering af skolen.

Vi har brug for din stemme, når vi sammen skal beslutte, hvordan vi skal udvikle Søhus samt Søhusskolen.

 

Der er online borgermøde i Søhus den 3. oktober klokken 19.00 - 20.15, hvor idéerne fra spørgeskemaet vil blive drøftet.

Du kan tilmelde dig borgermødet for Søhus her.


Den lokale aftale for Søhus forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 14. december 2022.

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Søhus her (PDF)Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Søhus her (PDF)

 

 

Fordelingen af penge

I Søhus fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Diagrammet viser fordelingen af midler til Søhus og Søhusskolen. 2,4 millioner kroner til lokalområdet, 7,2 millioner kroner til vedligehold af skolen og 4,5 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Nyheder om dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig nyhedsmails her. Du vil højest modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne. Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalsamfund samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Bag aftalen står et samlet byråd.

Borgmesterforvaltningen