Spring til indhold

En kærlig hånd til Hjallese

Her på siden kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale velfærdsaftale i Hjallese

Som en del af Velfærdens Fundament, har Odense Byråd besluttet at afsætte 12,4 millioner kroner til at styrke Hjallese og modernisere Hjalleseskolen. 

Den lokale velfærdsaftale for Hjallese forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 20. december 2023.

Se opsamlingsrapporten fra borgerinddragelsen i Hjallese her (PDF)

Se bruttoliste over forslag fra borgerinddragelsen i Hjallese her (PDF)


Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Fordelingen af penge

I Hjallese fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder. 

Diagrammet viser fordelingen af midler til lokalområdet og Hjalleseskolen. 2,6 millioner kroner til lokalområdet, 3,5 millioner kroner til vedligehold af skolen og 6,3 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Kvartårlig status fra dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig kvartårlig status her. Du vil højst modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalområder, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalområder samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Bag aftalen står et samlet byråd.

 

Borgmesterforvaltningen