Spring til indhold

En kærlig hånd til Hunderup

Velfærdens Fundament er nået til Hunderup, og her kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale aftale.

Foto af Hunderupskolen med følgende tekst henover: "En kærlig hånd til Hunderup #VelfærdensFundament".

Som en del af Velfærdens Fundament, har byrådet i Odense besluttet at afsætte 19,6 mio. kr. til at styrke Hunderup med Hunderupskolen som omdrejningspunkt for lokalområdet. Der vil både blive investeret i tiltag rundt omkring i lokalområdet og i en modernisering af skolen.

 

Vi har brug for din stemme, når vi sammen skal beslutte, hvordan vi skal udvikle Hunderup samt Hunderupskolen.

 

Der er online borgermøde i Hunderup den 28. november klokken 19.00 - 20.15. Her skal vi drøfte de temaer, som spørgeskemaundersøgelsen peger på. 

Du kan tilmelde dig borgermødet for Hunderup her

 

Den lokale aftale for Hunderup forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 8. marts 2023.

 

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Hunderup her (PDF)

Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Hunderup her (PDF)

 

Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Fordelingen af penge

I Hunderup fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Diagrammet viser fordelingen af midler til Hunderup og Hunderupskolen. 3,8 millioner kroner til lokalområdet, 8,6 millioner kroner til vedligehold af skolen og 7,1 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Kvartårlig status fra dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig kvartårlig status her. Du vil højst modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

 

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalsamfund samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler.

Borgmesterforvaltningen