Spring til indhold

En kærlig hånd til Lumby

I september 2020 blev der vedtaget en lokal aftale i Lumby. Den følges nu op af en aftale om modernisering af Lumby Skole i regi af Velfærdens Fundament. Borgerne har i den kommende tid mulighed for at komme med deres idéer og forslag til udviklingen af Lumby Skole. Læs mere om den nuværende og kommende aftale her.

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen.

Lumby har allerede en lokal aftale. Den blev vedtaget i september 2020 og fokuserede på udviklingen af hele lokalområdet Lumby. Den kommende moderniseringsaftale koncentrerer sig om udviklingen af Lumby Skole og starter i efteråret 2023.

 

En kærlig hånd til Lumby Skole

Det kommende moderniseringsaftale i Lumby handler om moderniseringen og vedligeholdelsen af Lumby Skole. For at borgerne får endnu mere gavn af Lumby Skole, skal skolen åbnes mere op for både borgerne i lokalområdet samt de lokale foreninger. Derfor har borgerne i Lumby kunne komme med deres forslag, ønsker og idéer til modernisering af skolen gennem en spørgeskemaundersøgelse fra d. 9. oktober til den 29. oktober 2023.

 

Du kan læse mere om "Aftale om modernisering af Lumby Skole" her
 

Lumby-aftalen

Den 23. september 2020 blev Lumby-aftalen godkendt af et enigt byråd, og den 30. september blev aftalen underskrevet af det lokale partnerskab i Lumby og borgmester Peter Rahbæk Juel på vegne af Odense Byråd. Lumby-aftalen fokuserede på udviklingen af lokalområdet i Lumby.

Du kan læse mere om Lumby-aftalen her

Borgmesterforvaltningen