Spring til indhold

En kærlig hånd til Lumby

I Lumby er der lavet to aftaler: "Lumby-aftalen" for lokalområdet, som blev vedtaget i september 2020 og "Aftale om modernisering af Lumby Skole", som blev vedtaget i februar 2024. Læs mere om aftalerne her.

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen.

 

En kærlig hånd til Lumby Skole

"Aftale om modernisering af Lumby Skole" handler om moderniseringen og vedligeholdelsen af Lumby Skole. For at borgerne får endnu mere gavn af Lumby Skole, skal skolen åbnes mere op for både borgerne i lokalområdet samt de lokale foreninger. Derfor har borgerne i Lumby kunne komme med deres forslag, ønsker og idéer til modernisering af skolen gennem en spørgeskemaundersøgelse fra den 9. oktober til den 29. oktober 2023. Den 7. februar 2024 blev aftalen om modernisering af Lumby Skole vedtaget.

 

Du kan læse mere om "Aftale om modernisering af Lumby Skole" her

 

Lumby-aftalen

Den 23. september 2020 blev Lumby-aftalen godkendt af et enigt byråd, og den 30. september blev aftalen underskrevet af det lokale partnerskab i Lumby og borgmester Peter Rahbæk Juel på vegne af Odense Byråd. Lumby-aftalen fokuserede på udviklingen af lokalområdet i Lumby.

Du kan læse mere om Lumby-aftalen her

Borgmesterforvaltningen