Spring til indhold

En kærlig hånd til Seden & Åsum

Velfærdens Fundament er nået til Seden & Åsum, og her kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale aftale.

Foto af Seden Skole med følgende tekst henover: "En kærlig hånd til Seden & Åsum #VelfærdensFundament".

Som en del af Velfærdens Fundament, har byrådet i Odense besluttet at afsætte 16,9 mio. kr. til at styrke Seden & Åsum med Seden Skole som omdrejningspunkt for lokalområdet. Der vil både blive investeret i tiltag rundt omkring i lokalområdet og i en modernisering af skolen.


Den lokale aftale for Seden & Åsum forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 12. oktober 2022.

 

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Seden & Åsum her (PDF)

Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Seden & Åsum her (PDF)

 

Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Fordelingen af penge

I Seden & Åsum fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Diagrammet viser fordelingen af midler til Seden & Åsum samt Seden Skole. 3,5 millioner kroner til lokalområdet, 6,2 millioner kroner til vedligehold af skolen og 7,2 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Nyheder om dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig nyhedsmails her. Du vil højest modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalsamfund, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalsamfund samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Bag aftalen står et samlet byråd.

Borgmesterforvaltningen