Spring til indhold

En kærlig hånd til Korsløkke & Kragsbjerg

Velfærdens Fundament er nået til Korsløkke & Kragsbjerg, og her på siden kan du følge med i, hvordan byrådet og borgerne i lokalområdet arbejder sammen om den lokale velfærdsaftale.

Som en del af Velfærdens Fundament, har Odense Byråd besluttet at afsætte 23,1 millioner kroner til at styrke Korsløkke & Kragsbjerg samt modernisere Ejerslykkeskolen.

Du kan tilmelde dig borgermødet for Korsløkke & Kragsbjerg her

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Korsløkke & Kragsbjerg her (PDF)Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Korsløkke & Kragsbjerg her (PDF)

 

Den lokale velfærdsaftale for Korsløkke & Kragsbjerg forventes at blive behandlet af Odense Byråd den 7. juni 2023.


Du kan læse mere om processen, partnerskabet og partnerskabets rolle i forløbet her.

 

Fordelingen af penge

I Korsløkke & Kragsbjerg fordeler pengene sig, som det er illustreret herunder.

Diagrammet viser fordelingen af midler til Korslykke & Kragsbjerg samt Ejerslykkeskolen. 9,1 millioner kroner til lokalområdet, 4,3 millioner kroner til vedligehold af skolen og 9,7 millioner kroner til modernisering af skolen.

Du kan finde mere information om fordelingen af midlerne her.

 

Kvartårlig status fra dit lokalområde

Vil du følge med i, hvordan projektet og initiativerne udvikler sig i dit lokalområde? Så kan du tilmelde dig kvartårlig status her. Du vil højst modtage fire mails om året, og du kan altid framelde dig igen.

 

Baggrund

Odense skal også i fremtiden være kendetegnet ved stærke forstæder og lokalområder, der igennem fællesskab, nærhed og kendskab til hinanden danner rammerne for en god tilværelse for både børnefamilier og alle andre, der ønsker at bo tæt på og i storbyen. Her er folkeskolerne helt centrale, fordi de i dag er et naturligt lokalt omdrejningspunkt og udgør et oplagt afsæt for den videre udvikling og styrkelse af lokalområderne.

Odense Byråd har besluttet at investere 1,8 milliarder kroner i velfærden frem mod 2030. Heraf 625 millioner kroner til lokalområder samt vedligehold og modernisering af byens folkeskoler. Bag aftalen står et samlet byråd.

Borgmesterforvaltningen