Spring til indhold

Den lokale aftale for Risingkvarteret & Østerbro

Her kan du læse om den lokale aftale for Risingkvarteret & Østerbro og se opsamlingen på borgerinddragelsen. 

Billedet viser et grønt areal med legeplads i Risingkvarteret & Østerbro

Den lokale aftale for Risingkvarteret & Østerbro blev godkendt af Odense Byråd den 18. maj 2022.

Her kan du læse den lokale aftale for Risingkvarteret & Østerbro (PDF)
Her kan du læse hovedpunkterne fra den lokale aftale for Risingkvarteret & Østerbro (PDF)

Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Risingkvarteret & Østerbro her (PDF)Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Risingkvarteret & Østerbro her (PDF)

 

Stor borgerinvolvering i Risingkvarteret & Østerbro

Den 3. februar blev der afholdt et online-møde med lokale foreninger og bestyrelser fra Risingkvarteret & Østerbro. Repræsentanter for foreninger og bestyrelser mv. kom med forslag og idéer til at styrke lokalområdet og Risingskolen.

 

Alle borgere i Risingkvarteret & Østerbro havde i perioden fra den 3. februar 2022 til den 21. februar 2022 mulighed for at komme med deres forslag og idéer digitalt i en spørgeskemaundersøgelse. 1.523 borgere har bidraget ved at besvare spørgeskemaet. Det svarer til cirka 10 procent af borgerne i området.

 

Den 7. marts 2022 blev der afholdt et online-borgermøde for borgerne i Risingkvarteret & Østerbro. Borgerne gav på mødet deres forslag og idéer til, hvordan området kan blive et endnu bedre sted at bo.

 

Et løft af hverdagen

Den omfattende borgerinddragelse i Risingkvarteret & Østerbro har vist, at der især er tre temaer, der er vigtige for borgerne: Et sammenhængende Risingkvarter & Østerbro, natur og sociale mødesteder samt tryg trafik.

Borgmesterforvaltningen