Spring til indhold

Åsumgruppen

Åsumgruppen er en udekørende gruppe, der kommer ud til borgere i forløb sindslidelse, erhvervet og medfødt hjerneskade. Hos os er tværfagligt samarbejde og høj faglighed en central faktor, da vi har komplekse arbejdsopgaver.

Åsumgruppen
I Åsumgruppen har vi cykelruter som denne.

Om din nye arbejdsplads

Åsumgruppen er en udekørende daggruppe på cirka 50 engagerede kollegaer, der er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere og ufaglærte medarbejdere. Borgerne, vi kommer ud til, hører under forløb sindslidelse, erhvervet og medfødt hjerneskade. Vores arbejdsopgaver har en stor variation, der gør arbejdet meget spændende. Vi har en høj faglighed, da medarbejderne dagligt skal have lyst til ny læring og udvikling i vores specialiserede borger forløb.

I Åsumgruppen er der både cykel- og bilruter, da vi dækker store dele af Odense Kommune. Vi er under et udviklingsforløb, og har mere fokus på at skabe kontinuitet hos borgerne. Vores udvikling skal skabe øget kontinuitet, der skaber stabilitet og ro til at fokusere på kerneopgaven.

 

Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en arbejdsplads med et specialiseret forløb, hvor medarbejderne altid hjælper hinanden. I Åsumgruppen har vi et stærkt tværfagligt samarbejde, hvor der er ugentlige tværfaglige møder. Derudover har vi morgenmøder hver morgen, hvor alle faggrupper deltager. Det skaber et godt fællesskab, en vigtig sparring og koordinering. Du kan glæde dig til et arbejde, hvor genoptræning, rehabilitering og ressourceforvaltning er i centrum. Vi tilpasser altid arbejdsopgaverne efter borgerens tilstand, derfor er relations arbejde en vigtig del af vores hverdag.

 

Citat
Der er mange aspekter i arbejdsopgaverne. Det er ikke kun genoptræning, der er meget mere i det. Vi ser hele mennesket og ikke kun den ene problematik. Det er måske lidt mere komplekst end andre arbejdspladser, men det er også det, der gør arbejdet meget spændende. 
Lærke, Fysioterapeut

 

Du kan glæde dig til at blive en del af en arbejdsplads, der er under udvikling, hvor medarbejderne har mulighed for at sætte sit præg på arbejdspladsen. Som medarbejder hos os er der mulighed for kompetenceudvikling og bringe sin faglighed i spil, hvor lederne gerne tager imod faglige inputs.

 

Dine muligheder hos os

Som ny medarbejder hos Åsumgruppen bliver du tilknyttet en mentor, der sikrer dig en tryg opstart. Du får mulighed for at bruge samt styrke din faglighed indenfor arbejdspladsens specialområder. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan dygtiggøre sig via kurser og efteruddannelse, men der er også mulighed for intern dygtiggørelse via oplæring og undervisning i det specialiserede område. Vi sætter stor pris på det tværfaglige arbejde, der kommer til udtryk gennem vores faste møder, men også uddelegering og samarbejde af opgaver. På vores ugentlige tværfaglige møder har vi også sager oppe at vende, hvor vi deler faglig viden.

 

I Åsumgruppen har vi elever og praktikanter tilknyttet, hvor vi alle løfter opgaven i at være et uddannelsessted.

 

 

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Åsumgruppen i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

 Skriv Åsumgruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

 

Godt at vide om åsumgruppen

Rehabiliteringsleder: Camilla Damhave. 

Assisterende rehabiliteringsledere: Charlotte Luth, Heidi Elisabeth Petersen og Rikke Haagen Haubro. 

 

Vores adresse er: Risingsvej 110, 5240 Odense NØ. 

 

Arbejdstider

Vores arbejdstider ligger typisk mellem 7.00 - 15.00 eller 7.00 - 13.00. 

 

Der er weekendarbejde og frekvensen afhænger af stillingen. 

 

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan få privat- og arbejdsliv til at hæge sammen, derfor har vi fleksibilitet i vores vagtplanlægning. 

 

Sociale arrangementer

Hos Åsumgruppen vægter vi kollegaskabet højt, hvor tillid og sparring er en vigtig del af vores hverdag. Vi holder julefrokost og sommerfest i gruppen hvert år, hvilket er med til at styrke fællesskabet i gruppen.