Spring til indhold

Benediktsgruppen

I Benediktsgruppen kommer vi ved borgere, som har forløb med sindslidelse og medfødt- og erhvervet hjerneskade. Vi er en relativt ny-organiseret gruppe, og du får derfor mulighed for at være med til at sætte dit præg på din kommende arbejdsplads.

Personale i Benediktsgruppen
Dine kommende kollegaer i Benediktsgruppen

Om din nye arbejdsplads

I Benediktsgruppen er vi antal medarbejdere fordelt på faggrupper. Vi arbejder med det specialiserede arbejdsområde sindslidende, hvilket er meget givende, og som dagligt udvikler vores faglige og relationelle kompetencer.

Vi er en relativt ny-organiseret gruppe og et nyt ledelsesteam. Vi ønsker, at vores kommende medarbejdere skal være med til at sætte dagordnen, have lyst til at udvikle vores kultur og sammenhold i en positiv retning, samt løfte vores faglige niveau gennem vidensdeling, tværfagligt samarbejde og kompetenceudvikling. Du bliver altså en del af en arbejdsplads i udvikling, hvor du får lov at være med til at sætte dit præg.

 

Det kan du glæde dig til

Vi er i Benediktsgruppen meget opmærksomme på, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv. Derfor kommer du også ind i en gruppe, hvor den nye ledelse er synlig, tilgængelig og lydhør, så alle medarbejdere ved, hvor de kan gå hen med frustrationer, nye ideer og tiltag, samt behov for sparring. Vi har fokus på, at vores faglighed løbende udvikles, og at der altid kan sparres med en kollega.

 

Citat
Det er både de andre SSA’er og sygeplejerskerne, som jeg altid kan vende et fagligt spørgsmål med og derved få den sparring, der gør det sjovt og udviklende at gå på arbejde.
Pernille, SSA


Du kan glæde dig til at få frisk luft og din daglige motion, når du er på arbejde, da vi transporterer os mellem borgerne via el-cykler. Cykling giver ro til hovedet og sindet mellem de forskellige besøg, og så er det nemt at parkere cyklerne i centrum.

 

Dine muligheder hos os

Vi ønsker, at alle har de rigtige kompetencer til at klare udfordringerne i deres hverdag. Derfor ønsker vi at udvikle og arbejde med gruppens faglighed gennem tværfagligt arbejde, vidensdeling, temadage, og specifik kompetenceudvikling indenfor pleje af sindslidelse.

Der er mulighed for at du som social- og sundhedsassistent kan blive vejleder, med særligt ansvar for gruppens SSA-elever.


Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Benediktsgruppen i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Benediktsgruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem

Ønsker du at vide mere om Benediktsgruppen. Læs medarbejderfortællingerne!

Mit arbejde gør en forskel

Vi prioriterer at hjælpe hinanden

godt at vide om benediktsgruppen 

Rehabiliteringsleder: Svend Schmidt Davidsen. 
Assisterende rehabiliteringsleder: Jessica Nybo-Paulse. 

 

Vores adresse er: Bjergegade 15, 1. sal mf, 5000 Odense C. 

 

Arbejdstider:
Vores arbejdstider er kl. 7-13 eller 7-15 for alle faggrupper
Vi arbejder hver 4. weekend.

Vi vægter højt, at medarbejdernes arbejdsliv og privatliv kan hænge sammen, og derfor er vi også fleksible og lægger vagter i tæt samarbejde med den enkelte, da vi ønsker at imødekomme alles behov.

Centralplacering:
I Benediktsgruppen er vi en udekørende gruppe, der er placeret centralt i Odense C. Alle vores ruter er lette at komme rundt til på el-cykler, og du skal derfor ikke bekymre dig om lede efter parkeringspladser til bilen, når du skal ud til borgerne, ligesom du nemt får dagens motion og har en aktiv hverdag.

 

Genveje