Spring til indhold

SOSU-uddannelser for dig der er ledig

Er du ledig og nysgerrig på uddannelserne til social- og sundhedshjælper (SSH) eller social- og sundhedsassistent (SSA)? Eller har du erfaring indenfor SOSU-området og ønsker at blive faglært? Så har du mulighed for at komme i et særligt introduktionsforløb til SOSU-uddannelserne, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Forløbet

Intro-forløbet for ledige giver dig mulighed for at afprøve jobbet som SSA eller SSH inden du beslutter dig for, om en SOSU-uddannelse er noget for dig.

Intro-forløbet indeholder praktik på et plejecenter eller i hjemmeplejen, samt introdage på SOSU FYN, hvor du bliver introduceret til undervisningsformer på uddannelserne og får mulighed for at møde undervisere, vejledere, mentorer, uddannelseskoordinatorer m.fl.

På introdagene på skolen vil du sammen med de andre deltagere på forløbet dele dine oplevelser og erfaringer fra praktikken

Efter deltagelse i forløbet deltager du i en ansættelsessamtale med rekrutteringskonsulenter i Odense Kommune, som vil vurdere, om du er klar til at starte på uddannelsens grundforløb og hovedforløb.

Løn under hele din uddannelse

Bliver du ansat på en af uddannelserne efter gennemført introforløb, får du løn under hele din uddannelse. Om du får elevløn, voksenelevløn eller voksenlærlingeløn afhænger af din situation og din erfaring. Det vil vi hjælpe med at afklare. Læs mere om lønnen her.

Kontakt

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for deltagelse i forløbet, kan du kontakte:

  • Caroline Poulin, uddannelseskoordinator, Job & Uddannelse, Odense Jobcenter, tlf. 30 70 39 72
  • Marlene Hannibal, uddannelseskoordinator, Job & Uddannelse, Odense Jobcenter, tlf. 30 44 53 75.

Har du generelle spørgsmål til projekt fra Ledig til Velfærdsmedarbejder, kan du kontakte:

  • Kia Laurberg, projektkoordinator, HR & Uddannelse Tlf. 40 49 38 95.