Spring til indhold

Gør forskellen - bliv sundhedsfaglig!

Som sundhedsfaglig i Odense Kommune er du med til at gøre en forskel for andre hver dag. Som social- og sundhedsassistent (SSA) oplever du ikke bare en høj faglighed, dit fag og virke betyder også utrolig meget for de mange borgere, du yder omsorg for. I Odense Kommune vægter vi desuden også det gode kollegaskab, så du aldrig føler dig ensom på dit arbejde, hvad enten du arbejder i udekørende gruppe, på plejehjem eller i botilbud.

Høj faglighed – hver dag

I Odense Kommune vil du som sundhedsfaglig opleve en høj faglighed i din hverdag. Vi har mange fælles mål for at løse kerneopgaven og er nysgerrige på nye løsninger og tænker innovativt i vores virke. Du vil som SSA i Odense Kommune opleve at blive tilbudt mange relevante kurser og du har mulighed for at få stort ansvar i din dagligdag.

 

Citat
Hvis jeg får en borger med en sygdom, jeg ikke kender så meget til, så er jeg nysgerrig på det. Jeg vil rigtig gerne vide, hvordan jeg hjælper den borger til at få en hverdag, der fungerer for dem.
Anne, SSA


Anne, er SSA og arbejder som udekørende aftenvagt i Aftengruppe Nord. Du kan også læse meget mere om Annes hverdag og job via linket nedenunder.

Mød Anne

Mennesket i centrum

I dit job som sundhedsfagligt personale i Odense Kommune vil du opleve, at mennesket kommer først. Som SSA er du med til at skabe livskvalitet og gode oplevelser for en masse mennesker hver dag. Du er der, når det gælder, og for mange vil netop dit besøg være dagens højdepunkt. For du gør forskellen!

 

Citat
Gennem min uddannelse og mit arbejde, har jeg fundet ud af, hvor gyldent og fantastisk det er at arbejde inden for faget. Jeg har det sådan, at jeg virkelig håber, at jeg, den dag jeg bliver gammel, møder en som mig.
Daniel, SSA


Daniel er SSA på Plejehjemmet Sct. Hans Parken. Hver dag er han med til at gøre en forskel for de mange borgere han hjælper. Få et indblik i Daniels hverdag i videoen nedenfor.

 

Mød Daniel

Det gode kollegaskab

I Odense Kommune prioriterer vi godt kollegaskab og arbejdsglæde i jobbet. Vi sørger for at uddanne ledere, så de støtter deres ansatte efter bedste muligt og sikre det bedste samarbejde mellem personalet i de forskellige grupper.

 

Citat
Mange tror, det er ensomt at være udekørende aftenvagt. Men vi er en stor gruppe, og har jeg brug for en hånd ved en borger, så er de heldigvis kun et telefonopkald væk. Jeg bliver så glad af mit arbejde. Jeg decideret elsker mit arbejde.
Anne, SSA


Vil du være sundhedsfaglig som Anne eller Daniel kan du se vores ledige stillinger i linket neden for. Du kan også se nærmere på de mange spændende muligheder, der er for at uddanne sig som sundhedsfagligt personale i Odense Kommune.

Genveje