Spring til indhold

Gør forskellen - bliv sundhedsfaglig!

Som sundhedsfaglig i Odense Kommune er du med til at gøre en forskel for andre hver dag. Du vil ikke bare opleve en høj faglighed, men dit fag og virke betyder også utrolig meget for de mange borgere, du yder omsorg for. I Odense Kommune vægter vi desuden også det gode kollegaskab, så du aldrig føler dig ensom på dit arbejde, hvad enten du arbejder i udekørende gruppe, på plejehjem eller på et botilbud.


Mennesket i centrum

I dit job som sundhedsfaglig i Odense Kommune vil du opleve, at mennesket kommer først. Du er med til at skabe livskvalitet og gode oplevelser for en masse mennesker hver dag. Du er der, når det gælder, og for mange vil netop dit besøg være dagens højdepunkt. For du gør forskellen!
Citat
Gennem min uddannelse og mit arbejde har jeg fundet ud af, hvor gyldent og fantastisk det er at arbejde indenfor faget. Jeg har det sådan, at jeg virkelig håber, at jeg, den dag jeg bliver gammel, møder en som mig.Daniel, SSA

Daniel er social- og sundhedsassistent i Odense Kommune. Hver dag er han med til at gøre en forskel for de mange borgere, han hjælper. Få et indblik i Daniels hverdag i via linket nedenfor.

Mød Daniel

Høj faglighed – hver dag

I Odense Kommune vil du som sundhedsfaglig opleve en høj faglighed i din hverdag. Vi har mange fælles mål for at løse kerneopgaven, og vi er nysgerrige på nye løsninger og tænker innovativt i vores virke. Du bærer et stort ansvar og Odense Kommune sørger for, at du er klædt på til opgaven i form af kurser og efteruddannelse. Vi lærer meget af hinanden i det tværfaglige samarbejde samtidig med, at der er plads til at blive specialist i sit fag.

Citat
Jeg synes, det er mega spændende, at skulle arbejde som en stor organisme om et fælles mål og sammen lægge en plan for, hvordan vi gør det bedst muligt.Sascha, sygeplejerske
Sascha arbejder som udekørende sygeplejerske i Odense Kommune. Hver dag udvikler hun sig fagligt samtidig med, at hun giver borgerne den hjælp og omsorg, de har brug for. Læs mere om Sascha og hendes arbejde i linket nedenfor.
Mød Sascha

Det gode kollegaskab

I Odense Kommune prioriterer vi godt kollegaskab og arbejdsglæde i jobbet. Vi sørger for at uddanne ledere, så de støtter deres ansatte bedst muligt og sikrer det bedste samarbejde mellem personalet i de forskellige grupper.

 

Citat
Mange tror, det er ensomt at være udekørende aftenvagt. Men vi er en stor gruppe, og har jeg brug for en hånd ved en borger, så er de heldigvis kun et telefonopkald væk. Jeg bliver så glad af mit arbejde. Jeg decideret elsker mit arbejde.Anne, SSA

Anne er social- og sundhedsassistent og arbejder som udekørende aftenvagt i Odense Kommune. Du kan også læse meget mere om Annes hverdag og job via linket nedenunder.

Mød Anne

Citat
For mig er det at være aktiv en stor del af min identitet. Det er noget af det, der gør, at jeg valgte at blive ergoterapeut, da det er vigtigt at komme i gang igen, selvom der er ting, der udfordrer én.
Anna-Karina, ergoterapeut

Anna-Karina arbejder som udekørende ergoterapeut i Odense Kommune. Du kan læse mere om Anna-Karinas hverdag og arbejde som ergoterapeut via nedenstående link. 

Mød Anna-Karina

Citat
Det fede ved mit arbejde er, at jeg har mulighed for at stå for rigtige mange beslutninger og være den, der driver værket på mange ting hos borgeren. Den største belønning ved arbejdet er at se folk rykke sig så meget.
Tore, fysioterapeut

Tore er uddannet fysioterapeut og arbejder i Odense Kommune som udekørende fysioterapeut. Få et indblik i Tores arbejde og hverdag via linket nedenunder. 

Mød Tore

Citat
Man hører jo tit, at det bare er et arbejde, hvor man tørrer røv. Men så kommer man jo herhen, så indser man, at det faktisk slet ikke er det. Det er meget mere at gøre en forskel for én person. Men ikke nok med, at du gør en forskel i deres liv, så gør de faktisk også en forskel i dit. 
Worowd, solstråle

Ella, Noah og Worowd arbejder som solstråler i Odense Kommune. Læs mere om de tre solstråler og det betydningsfulde arbejde via linket nedenfor. 

Mød Solstrålerne

Vil du være solstråle som Ella, Noah og Worowd eller sundhedsfaglig som Anna-Karina, Anne, Daniel, Sascha eller Tore, kan du se vores ledige stillinger i linket nedenfor.

Du kan også se nærmere på de mange spændende muligheder, der er for at uddanne sig som sundhedsfagligt personale i Odense Kommune. 

Genveje