Spring til indhold

Gør forskellen - bliv sundhedsfaglig!

Som sundhedsfaglig i Odense Kommune er du med til at gøre en forskel for andre hver dag. Du vil ikke bare opleve en høj faglighed, men dit fag og virke betyder også utrolig meget for de mange borgere, du yder omsorg for. I Odense Kommune vægter vi desuden også det gode kollegaskab, så du aldrig føler dig ensom på dit arbejde, hvad enten du arbejder i udekørende gruppe, på plejehjem eller i botilbud.


Mennesket i centrum

I dit job som sundhedsfaglig i Odense Kommune vil du opleve, at mennesket kommer først. Du er med til at skabe livskvalitet og gode oplevelser for en masse mennesker hver dag. Du er der, når det gælder, og for mange vil netop dit besøg være dagens højdepunkt. For du gør forskellen!

 

Citat
Gennem min uddannelse og mit arbejde, har jeg fundet ud af, hvor gyldent og fantastisk det er at arbejde inden for faget. Jeg har det sådan, at jeg virkelig håber, at jeg, den dag jeg bliver gammel, møder en som mig.Daniel, SSA

Daniel er social- og sundhedsassistent på Plejehjemmet Sct. Hans Parken. Hver dag er han med til at gøre en forskel for de mange borgere han hjælper. Få et indblik i Daniels hverdag i via linket nedenfor.

Mød Daniel

 Høj faglighed – hver dag


I Odense Kommune vil du som sundhedsfaglig opleve en høj faglighed i din hverdag. Vi har mange fælles mål for at løse kerneopgaven, og vi er nysgerrige på nye løsninger og tænker innovativt i vores virke. Du bærer et stort ansvar og Odense Kommune sørger for, at du er klædt på til opgaven i form af kurser og efteruddannelse. Vi lærer meget af hinanden i det tværfaglige samarbejde, samtidig med, at der er plads til at blive specialist i sit fag.

 

 

Citat
Jeg synes det er megaspændende at skulle arbejde som en stor organisme om et fælles mål og sammen lægge en plan for, hvordan vi gør det bedst muligt.Sascha  sygeplejerske

 

Sascha arbejder som udekørende sygeplejerske hos Stadiongruppen. Hver dag udvikler hun sig fagligt samtidig med, at hun giver borgerne den hjælp og omsorg, de har brug for. Læs mere om Sascha og hendes arbejde i linket nedenfor.
Mød Sascha

Det gode kollegaskab

I Odense Kommune prioriterer vi godt kollegaskab og arbejdsglæde i jobbet. Vi sørger for at uddanne ledere, så de støtter deres ansatte bedst muligt og sikrer det bedste samarbejde mellem personalet i de forskellige grupper.

 

 

 

Citat
Mange tror, det er ensomt at være udekørende aftenvagt. Men vi er en stor gruppe, og har jeg brug for en hånd ved en borger, så er de heldigvis kun et telefonopkald væk. Jeg bliver så glad af mit arbejde. Jeg decideret elsker mit arbejde.Anne, SSA

 

Anne, er social- og sundhedsassistent og arbejder som udekørende aftenvagt i Aftengruppe Nord. Du kan også læse meget mere om Annes hverdag og job via linket nedenunder.

Mød Anne
Vil du være sundhedsfaglig som Anne, Daniel eller Sascha, kan du se vores ledige stillinger i linket neden for. Du kan også se nærmere på de mange spændende muligheder, der er for at uddanne sig som sundhedsfagligt personale i Odense Kommune. 


Genveje