Spring til indhold

Flere som dig

Har du lyst til at gøre en forskel i nogens liv? Som sygeplejerske er du helt tæt på i nogle af de sværeste situationer og lykkeligste øjeblikke i andre menneskers liv. Selvom jobbet til tider kan være både krævende og hårdt, kan du føle dig både stolt og glad over den forskel, du gør i andre menneskers liv, hver eneste gang du er på arbejde. Vi har brug for flere som Tina - så bliv sygeplejerske.

I 2030 kommer samfundet til at mangle 8.200 sygeplejersker, viser fremtidsprognoser – og i takt med at der kommer flere ældre og færre unge, der søger ind på sygeplejerskeuddannelsen, står det danske samfund over for en potentiel krise.

Derfor har Region Syddanmark, 20 syddanske kommuner, Dansk Sygeplejeråd Kreds Syddanmark, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og University College Syd indgået samarbejde om at få flere til at søge ind på sygeplejerskeuddannelsen. Det er blevet til en kampagne med titlen ‘FLERE SOM DIG’.

Læs om at være sygeplejerske i Odense Kommune her 

Flere som Tina - og DIG

Har du lyst til at gøre en forskel i nogens liv? Som sygeplejerske er du helt tæt på i nogle af de sværeste situationer og lykkeligste øjeblikke i andre menneskers liv. Selvom jobbet til tider kan være både krævende og hårdt, kan du føle dig både stolt og glad over den forskel, du gør i andre menneskers liv, hver eneste gang du er på arbejde.

Så har du lyst til at arbejde med mennesker? Og har du lyst til at tage en uddannelse, som gør dig i stand til at træffe hurtige beslutninger og være der for dem, som har brug for hjælp?

Så bliv sygeplejerske!

Citat
Først og fremmest har det været særligt meningsfyldt at få lov at være så heldig at følge en borger med parkinson, der ellers var kørestolsbruger og skulle have hjælp til alt. Men da han fik en ny slags behandling, som vi sygeplejersker varetog i starten og oplærte borgeren i, så blev han til sidst så god, at han kunne klare sig selv fuldstændigt
Tina, sygeplejerske 

Mød kommunalsygeplejerske Tina

Torben fra Otterup fik konstateret Parkinson i 2014. Han er i dag selvhjulpen, fordi kommunalsygeplejerske Tina har hjulpet ham med flydende medicin, der doseres via automat.

 

Læs mere om sygeplejerskekampagnen her