Spring til indhold

Fysioterapeut

Som fysioterapeut i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune spiller du en vigtig rolle i at støtte borgerne til at forbedre deres fysiske sundhed, samt at forbedre deres funktionsevne og livskvalitet.

Fysioterapeut 940x529
Som fysioterapeut i Odense Kommune arbejder du med borgerens sundhed.

Du bliver en del af et netværk på omkring 87 engagerede fysioterapeuter i Odense Kommune. I kommunen er vi ca. 65 arbejdspladser med hver sin unikke kultur og arbejdsmiljø – alle har dog det til fælles, at borgeren er i centrum. Det er her du gør en forskel – hver dag.

 

Du bliver fagligt udfordret

Som fysioterapeut i Odense Kommune kan du arbejde i alle borgerforløb, og du får en unik mulighed for at blive specialist inden for det forløb, du vælger. I Odense Kommune vil du nemlig opleve et væld af efteruddannelse og muligheder for at dykke ned i borgerens problemstillinger.

Du arbejder rehabiliterende, og du får lov til at arbejde dig godt ned i din monofaglighed. Du står dog aldrig alene, og du vil ofte indgå i et tværfagligt samarbejde med andre sundhedsfaglige grupper som fx SSA’ere, sygeplejersker og ergoterapeuter. Et samarbejde, hvor du kan blive klogere og udvikle dine kompetencer og bidrage med din viden til de andre faggrupper.

 

Borgeren i centrum


Som fysioterapeut spiller du en aktiv rolle i borgerens velvære. Du arbejder ud fra borgerens behov, og din opgave er at træne dem bedre. Helt konkrete opgaver kan fx bestå i at træne med borgeren efter en operation eller efter henvisning fra egen læge. Alle de steder, hvor borgeren har oplevet et funktionsfald, er du med til at træne og støtte dem til igen at kunne leve deres liv på bedste vis.

 

Citat
Jeg har altid været fascineret af, at man som fysioterapeut kan hjælpe nogen til at blive lige så god som før skaden. Jeg elsker, at jeg får lov til at arbejde med relationen til borgeren, og jeg har de bedste kollegaer, man kunne tænke sig.
Christina, Fysioterapeut hos Skibhusgruppen

 

I Odense Kommune er borgen i centrum, og du får lov til at arbejde dig godt ned i relationen til det enkelte menneske. Du er som fysioterapeut i kommunen ofte på besøg i borgerens hjem, hvor du også får en unik mulighed for at arbejde dig ind i relationen. Du spiller en aktiv rolle i borgerens velvære, og du får således også lov til at følge deres udvikling og tage del i deres fremskridt og succeser.

Din hverdag er varieret


Selvom du kommer hos de samme borgere, vil du opleve en spændende og varieret dagligdag som fysioterapeut i Odense Kommune. Din hverdag er lige så forskellig, som de borgere du støtter, og du gør en forskel hver dag ved at motivere borgeren til at gøre og kunne lidt mere.

Genveje