Spring til indhold

Ergoterapeut

Som ergoterapeut i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune arbejder du for at give borgeren de bedste forudsætninger for at kunne leve et selvstændigt liv. Der er plads til både tværfaglig- og monofaglig udvikling, alt imens du arbejder med relationen til borgeren.

Ergoterapeuter hos Bostøtten
Ergoterapeuter hos Bostøtten

Du bliver en del af et netværk på omkring 230 andre dygtige ergoterapeuter. Vi er ca. 65 arbejdspladser med hver sin unikke kultur, som skaber livskvalitet for den enkelte borger. Det er her du gør en forskel - hver dag.

Læs mere herunder for at få et indblik i hverdagen som ergoterapeut i Odense Kommune.

 

Du bliver fagligt udfordret

Som ergoterapeut i Odense Kommune kan du arbejde i alle borgerforløb, og du får mulighed for at specialisere dig i netop det område, du vælger. Du arbejder intensivt ind i din faglighed samtidig med, at det tværfaglige giver dig mulighed for at få et indblik i de andre faggruppers arbejde og giver sparring på kryds og tværs. Du kan arbejde i et bredt felt og mulighederne for at specialisere dig på dit område er mange. Derudover får du masser af efteruddannelse tilpasset til netop den målgruppe af borgere, du vælger at arbejde med.

 

Du arbejder med relationen til borgeren

I tæt samarbejde med borgeren arbejder du med rehabilitering ud fra borgerens behov. Din opgave er at få borgeren til at forstå sig selv på en ny måde og støtte borgeren til at klare hverdagen bedst muligt. Du arbejder i relationen til borgeren, og dit arbejde kræver stor ro og tålmodighed. Din tålmodighed er en medvirkende faktor til, at du kan se alt fra helt små fremskridt til en struktur i borgerens dagligdag. Din opgave er at støtte borgeren i at udvikle sig hver dag, og du følger borgeren i dennes fremskridt.

 

Citat
Det bedste ved mit arbejde er at være med, når man kan se, der er noget som lykkes for borgeren. Jeg elsker at arbejde med relationen til borgeren og se den enkelte borger udvikle sig og kunne lidt mere i deres eget tempo. Så er jeg stolt af, at vi er i et fag, hvor mennesket er i centrum.Camilla, Ergoterapeut hos Bostøtten

 


Du får en alsidig hverdag

Som ergoterapeut i Odense Kommune vil du opleve, at ikke to af dine arbejdsdage er ens. Du har en bred vifte af opgaver og ansvar hos borgeren, hvilket kræver stor faglighed og formåen. Du gør en forskel hver dag ved at hjælpe dine borgere til at finde motivationen til at gøre lidt mere hver dag.

Genveje