Spring til indhold

Servicegrupperne Nord og Syd

Servicegrupperne er udekørende grupper, som gennem en rehabiliterende tilgang bl.a. støtter borgerne med rengøring og tøjvask i eget hjem. Grupperne kommer hos borgere fra alle forløb, og har et godt samarbejde med kollegaerne i de andre udekørende grupper. En vigtig del af arbejdet er også at snakke med borgerne og observere deres tilværelse.

Servicegrupperne nord og syd
Din nye kollega hos Servicegrupperne Nord og Syd

Om din nye arbejdsplads

I Servicegruppe Nord og Servicegruppe Syd i Ældre- og Handicapforvaltningen sætter vi hver dag en ære i at støtte vores mange borgere med rengøring og tøjvask i deres eget hjem.

Vi er en særlig enhed, der har til formål at støtte og hjælpe borgere, med praktiske gøremål, men hele tiden med fokus på at understøtte den enkelte i at bevare de færdigheder de har. Det vil sige, at vores medarbejdere hele tiden har en rehabiliterende tankegang, når de kommer og både gør rent og hjælper den enkelte borger, hvor end deres behov ligger.

Borgerne bliver visiteret individuelt til de opgaver vi skal støtte med. Vi arbejder rehabiliterende, hvilket betyder at vi skal støtte borgerne i at have et så selvstændigt liv som muligt, hvor de deltager i de opgaver de selv kan løse, for at bevare de færdigheder de har.

I servicegrupperne kommer vi hos borgere fra alle forløb, hvor vi samarbejder med vores kollegaer fra de udekørende grupper omkring de enkelte borgere.

Vi holder til på to forskellige adresser i Odense NV og Odense S, hvorfra vi hver dag kører ud til vores borgere med mange forskellige behov, for at hjælpe og støtte dem i deres eget hjem. Udover rengøring og tøjvask, er en vigtig del af jobbet også at tale med borgerne, støtte og motivere dem – og observere hvordan de har det.

Vi har på vores to adresser gode fælles faciliteter, gratis kaffe, te & kakao og så har vi i løbet af året personalearrangementer du kan deltage i, hvis du har lyst.

Hos os er der desuden fleksibilitet ift. vagtlægningen og fokus på, at medarbejderne skal have en god balance ift. arbejde og privatliv. Ledelsen vægter at den enkelte medarbejder har mulighed for ansvar og medindflydelse på tilrettelæggelsen af hverdagen, samt at der skal være rum for sparring og hjælp til problemløsning.

 

Det kan du glæde dig til!

Som ansat hos os får du et job med mening, hvor du er med til at gøre en stor forskel for mennesker, der har brug for det. Du får en alsidig hverdag, hvor du møder mange forskellige borgergrupper, og er med til at skabe livskvalitet for den enkelte. Du bliver en del af en faglig stolt medarbejdergruppe, med et godt sammenhold. Du får mulighed for at møde borgerne, med tid og ro til relationsdannelse.

 

Citat
Mit arbejde er bare virkelig meningsfuldt! Jeg har oprindeligt en sundhedsfaglig baggrund, og tog efterfølgende en studentereksamen, fordi jeg ville læse videre. Men så startede jeg arbejde her i Servicegrupperne. Vi møder borgerne på helt særlige præmisser, som giver en anden tid og ro, til også at være relationel. Jeg kan mærke at mit besøg, gør en forskel for dem jeg kommer hos, og det gør mig glad hver dag i mit arbejdsliv!
Amalie, ansat i Servicegrupperne


Hos Servicegrupperne skal vi løse vores kerneopgave sammen, og alle skal bidrage til fællesskabet og være gode kollegaer for hinanden. Det kan du glæde dig til at blive en del af.

Dine muligheder hos os

Som ansat i en af servicegrupperne får du en professionel onboarding og introduktion, hvor vi klæder dig på til jobbet, så du er tryg i dine arbejdsopgaver.

Som fastansat medarbejder vil der desuden være mulighed for kompetenceudvikling indenfor forskellige områder.


Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Servicegrupperne i Odense Kommune?

Se ledige stillinger
Skriv servicegruppe i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

godt at vide om servicegrupperne nord og syd

Rehabiliteringsleder (nord): Susanne Lisbeth Krassel. 
Rehabiliteringsleder (syd): Yvonne Lykke Rasmussen. 

 

Vores adresse er: Hyldestenten 2, 5210 Odense NV og Jacob Hansens vej 137, 5260 Odense S. 

 

Arbejdstider:
Vores arbejdstider er som udgangspunkt, kun i hverdagene mellem kl. 7.30/8.00 -15.00, og vi er kun på arbejde fire lørdage årligt.

Hos os er der fleksibilitet ift. vagtlægningen og fokus på, at medarbejderne skal have en god balance ift. arbejde og privatliv.

 

Genveje