Spring til indhold

Kalørgruppen

I vores gruppe står vi på mål for hinanden, og vi hjælper hinanden med at løse opgaverne. Vi har høj faglighed og prioriterer ordentlighed og respekt for andre mennesker. Hos Kalørgruppen arbejder vi med borgere med fysisk funktionsnedsættelse, hvilket betyder, at opgaverne varierer fra enkle til meget komplekse.

Personale i Kalørgruppen
Din kommende kollega Ulla som er social- og sundhedsassistent i Kalørgruppen

Om din nye arbejdsplads


Vi er en gruppe på ca. 70 engagerede kollegaer, som er sammensat af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, terapeuter og sygeplejersker. Nogle har årelang erfaring, mens andre er nyere i faget, men fælles for alle er, at vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, og alle hjælper hinanden. Vi arbejder både tværfagligt og monofagligt og nyder godt af hinandens viden og faglige indspark.

Udover at vægte faglighed højt har vi et arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt, at alle er en del af gruppen og kan aflaste hinanden på opgaver således, at sygeplejersker også kan hjælpe til med assistent- og hjælperopgaver i tilfælde af sygdom. Vi arbejder indenfor området fysisk funktionsnedsættelse, hvor vi hver dag leverer sygepleje, hjemmepleje og genoptræning til ca. 365 borgere. Der er både er tale om borgere, der har brug for midlertidig støtte i hjemmet, men også borgere med mere varige støttebehov.

 

Det kan du glæde dig til

Hos Kalørgruppen kan du glæde dig til en arbejdsplads med højt tempo og god stemning blandt de ansatte. Vi er en selvstændig gruppe, hvor der ikke bruges vikarer, fordi vi er så gode til at løse hinandens opgaver og støtte hinanden. Vi kan godt lide at mødes udenfor arbejdstiden og har tillid til hinanden. Det hele med en nærværende ledelse, der sætter pris på de ansattes indsats og har en anerkendende og åben ledelsesstil. Derudover tager ledelsesgruppen også selv ud på besøg hos borgerne, hvis der er behov for det.

 

Citat
I Kalørgruppen har vi fagligt dygtige og reflekterende medarbejdere, som er gode til at løse kerneopgaven, nemlig at passe på vores borgere. Vi er en gruppe, der er gode til at dele informationer med hinanden og gode til at grine sammen. Vi sætter fokus på trivsel og høj faglighed, og de ansatte passer på hinanden.
Ann, rehabiliteringsleder


Vi står på mål for hinanden og har et hjælpsomt og trygt arbejdsmiljø, hvor borgeren er i fokus. Vi vægter samarbejde med pårørende højt og tager udgangspunkt i borgerens behov og rytmer, når vi planlægger ruten. Borgerne kan ringe ind på kontoret fra kl. 7-15 for at snakke med en medarbejder. Det har en god forebyggende effekt på besøgene og sikrer, at både ansatte og borgere føler sig taget hånd om.

 

Dine muligheder hos os

Hos Kalørgruppen får du et alsidigt job med mange forskellige udfordrende opgaver hver dag. Til start får du en grundig fire ugers oplæringsperiode og får tilkoblet en mentor, til du er tryg i dine arbejdsopgaver. Du får god faglig sparring, og det er vigtigt for os at kompetenceudvikle i gruppen, så medarbejderne føler sig godt klædt på. Der er således masser af mulighed for ny læring i det tværfaglige samarbejde.

Der er også rig mulighed for at udvikle sin faglighed på kurser, og det er sjældent, at man får et nej, når man beder om et kursus, også selvom man har været på arbejdspladsen i mange år. Vi lægger stor værdi i, at medarbejderne udvikler sig og blomstrer på arbejdspladsen, hvorfor vi også investerer meget i vidensdeling og sparring mellem kollegaer. Vi prioriterer, at vi hele tiden har kompetencerne til at udføre de opgaver, som borgerne har brug for.

 

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Kalørgruppen i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Kalørgruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

Godt at vide om Kalørgruppen

Rehabiliteringsleder: Ann Slot von Qualen. 
Assisterende rehabiliteringsleder: Michelle Irene Thomsen. 

 

Vores adresse er: Kalørvej 122, Ejlstrup, 5200 Odense V. 

 

Arbejdstider:
Arbejdstiden er mellem kl. 7-8 (afhængigt af behov) til kl.13 eller 15.

Vi arbejder ikke aften eller nat. 


For SOSU er der mulighed for at arbejde hver 3. weekend. 

For sygeplejersker er der mulighed for at arbejde hver 8. weekend. 


Vi er en udekørende daggruppe, der kommer hos ca. 365 borgere og bruger både bil og cykel til at komme rundt.


Hos os er vi glade for at have stor fleksibilitet i opgaveløsning og vagtplanlægning. Man kan som regel altid få fri, når man beder om det – også med kortere varsel. Har du svært ved at få det til at hænge sammen med familielivet og afleveringer, findes der også en løsning.

 


Genveje