Spring til indhold

Munkebjerggruppen

Her kan du læse om den centralt placerede, udekørende Munkebjerggruppe, som arbejder i dagvagter. Gruppen kommer hos borgere med fysisk funktionsnedsættelse. Hos Munkebjerggruppen har de en problemløsende tilgang, og de prioriterer at få afsluttet dagen godt.

Personale på Munkebjerggruppen

Om din nye arbejdsplads

I Munkebjerggruppen er vi en udekørende daggruppe med ca. 80 dejlige kollegaer. I gruppen har vi både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, samt fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Den borgergruppe vi besøger har fysisk funktionsnedsættelse. Det betyder blandt andet, at borgerne er kognitivt i stand til at træffe valg i forhold til egne sundhedsfremmende interesser. Desuden dækker vores gruppe borgere i terminale forløb.

Vi har en stor diversitet i gruppen med både mænd og kvinder, aldersspredning og en del nationaliteter. Det giver os en masse positive indsigter i problemstillinger og er et aktiv for vores arbejdsplads. Vi har det rigtig godt sammen og har en god social kapital

 

Det kan du glæde dig til

I Munkebjerggruppen er vi meget opmærksomme, når der kommer nye kollegaer. Det er vigtigt for os, at du ikke står alene, men først får opgaver, når du er klar til det. Hos os er der altid en, man kan ringe til. Vi har ligesom alle andre steder selvfølgelig vikarer, og her er vi rigtig glade for, at vores vikarer roser Munkebjerggruppen, for den onboarding de får.

 

Citat
Vi har det rigtig godt i Munkebjerggruppen. Her er godt humør, vi får grint, og vi prioriterer at få afsluttet dagen på en god måde. Vi er gode til at passe på hinanden, er opmærksomme og hjælper hinanden.
Hanne, ansat i Munkebjerggruppen.


Du kan glæde dig til en arbejdsplads, hvor sammenholdet er virkelig godt, særligt fordi diversiteten i gruppen er så bred, at alle er en del af det hele. Hos Munkebjerggruppen er vi stolte af vores problemløsende tilgang samt fokus på borgernes rehabilitering – selv i travle perioder. Her er vi der for hinanden, og man sætter sig ikke bare ind, hvis man er færdig, men hjælper, hvor der er brug for det.

Dine muligheder hos os

Når du starter hos os, får du en god og grundig onboarding, hvor du først kommer til at køre selv, når du er klar. Vi har mulighed for at tilbyde dig ekstra oplæring internt i kommunen, hvis du har brug for det.

Herudover vil der være mulighed for at få tildelt ansvarsområder, hvor du bliver den primære tovholder med vidensansvar for et område som f.eks. sårbehandling.

Vi har planlæggere ansat, som skal sikre struktur og genkendelighed i forhold til borgerne. Det er til gavn for både ansatte og borgere og er et fokusområde, vi arbejder med. Vi er åbne overfor idéer og arbejder løbende med fokusområder, hvor du også får mulighed for at kunne sætte dit præg. 

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Munkebjerggruppen i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Munkebjerggruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

 

Ønsker du at vide mere? Læs medarbejderfortællingen her!

Faglighed, frisk luft og fællesskab

I den udkørende Munkebjerggruppen er medarbejderne Kathrine og Boris gået op i tid.

Se deres fortællinger her

Godt at vide om Munkebjerggruppen

Rehabiliteringsleder: Thomas Rungstrøm. 

 

Vores adresse er: Bjergegade 15, 5000 Odense C. 

 

Arbejdstider: 

Vi arbejder 7-15 i alle faggrupper. 

V arbejder ikke aften eller nat. 

 

Hos os er der mulighed for at arbejde hver 3. weekend som SSA/SSH og hver 4. weekend som sygeplejerske. 

 

Hos os lægger vi stor vægt på at arbejdsplaner holder, så alle har mulighed for at balancere arbejde og fritid. Man kan som regel få fri, når man beder om det - også med kortere varsel. Har du svært ved at få det til at hænge sammen med familielivet og afleveringer, findes der også en løsning på det. 

 

Geografi:
Vores faste fysiske rammer er centralt beliggende midt i Odense i en charmerende og hyggelig ældre bygning, tæt på letbanen. Den centrale placering betyder, at vi klarer alle vores ruter på el-cykel, hvilket er en skøn måde at få luftet hovedet og tankerne mellem borgerne. Vi dækker det mindste geografiske område i byen, og det betyder, at dine kollegaer aldrig er ret langt væk, hvis du får brug for dem.

 

Genveje