Spring til indhold

Stenløkkegruppen

Læs om Stenløkkegruppen, der kommer hos borgere med sindslidelse, erhvervet og medfødt hjerneskade. Stenløkkegruppen prioriterer, at alle skal føle sig velkomne og hjulpet, når man beder om hjælp.

Personale i Stenløkkegruppen
Dine kommende kollegaer Lina (tv.) og Duaa (th.)

Om din nye arbejdsplads

Stenløkkegruppen er en udekørende hjemmeplejegruppe, som varetager plejen af borgere med både sindslidelser, medfødte- og erhvervede hjerneskader. Vi er ca. 55 skønne faste medarbejdere, fordelt på social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker, ufaglærte samt tilknyttede fysio- og ergoterapeuter.

I Stenløkkegruppen kører vi en fast rute, og resten af dit team kører i samme område som dig. Det betyder, at vi kender hinanden godt og ved, hvem vi kommer ud til, hvis der skulle være et nødopkald fra en kollega. Vi vægter godt kollegaskab, og vi hjælper hinanden. Hos os skal man aldrig føle, at man er alene.

 

Det kan du glæde dig til

Citat
Kollegaerne her i Stenløkkegruppen er bare helt fantastiske. Jeg har altid nogen at læne mig op ad, folk er altid rigtig hjælpsomme, og vi hjælper hinanden med at komme ind og få afsluttet borgerne. Personligt føler jeg ikke, at det er hårdt med vores borgergruppe, fordi jeg altid har nogen at ringe til, som har min ryg.
Duaa og Lina, ansatte i Stenløkkegruppen

Hos Stenløkkegruppen arbejder vi med nogle lidt mere komplekse borgergrupper, hvilket er et virkeligt spændende felt, som giver dig en masse erfaring. Som udekørende hos os vil du udvikle dig og opleve, hvordan du kan arbejde selvstændigt på højt niveau samtidig med, at vi understøtter og hjælper hinanden gennem en faglig vinkel.

Dine muligheder hos os

Hos os har vi alle en høj faglig integritet, og niveauet i vores arbejde betyder meget. Derfor vægter vi også, at alle får mulighed for at udvikle sig fagligt indenfor de områder, som de føler, at der er behov for. Vi vil være fagligt dygtige, og det skal medarbejderne være med til at udvikle.

Den undervisning vi arbejder med, handler fx om narrativer, hvilket giver rigtig god mening ift. vores målgruppe. Du vil mærke, at vi prioriterer undervisning, der udvikler os og stiller os på en måde, der sikrer, at vi har kompetente og tilfredse medarbejdere, der kan løse vores kerneopgave. I sammenhæng med undervisningen i narrativer, er der også rigtig meget indenfor kommunikation, som medarbejderne kan lærer om, og det har vi øje for og ønsker i den kommende tid at tage op.

 

Vil DU være med til at skabe fremtidens ældrepleje i Odense Kommune?

Se ledige stillinger
Skriv Stenløkkegruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

 

Ønsker du at vide mere? Læs medarbejderfortællingen!

Vi kender vores borgere

Godt at vide om stenløkkegruppen

Konstitueret rehabiliteringsleder: Camilla Vingaard Hansen.  
Konstitueret assisterende rehabiliteringsleder: Mathias Illum Rodam. 

 

Vores adresse er: Jacob Hansens Vej 137, 5260 Odense S. 

 

Arbejdstider: 
Stenløkkegruppen er en dagvagt. Vi arbejder fra 6:00 til 15:00.
Der er mulighed for at arbejde hver 2., 3. eller 4. weekend. 

Vi har en fleksibilitet i vagtplanlægningen, hvor vi gerne bytter, hvis det er muligt. 

 

Møder: 
Vi har faste møder lagt ind i kalenderen såsom: teams møder, tværfaglige møde, personalemøder, Trio, TR, AMR, MED, SSA/sygplejerske møder, samarbejdsmøder osv. 

 

Geografi: 
Vores placering er central, og det er både let at parkere her og komme rundt, når vi skal ud på vores ruter. 

 

Genveje