Spring til indhold

Skibhusgruppen

Skibhusgruppen er en udekørende hjemmeplejegruppe, der arbejder med borgere i forløbet Fysisk Funktionsnedsættelse. I gruppen er der stor vægt på det vigtige kollegiale sammenhold, og på at støtte og hjælpe hinanden.

Ansatte hos Skibhusgruppen
Dine kommende kollegaer hos Skibhusgruppen

Om din nye arbejdsplads

I Skibhusgruppen arbejder vi med borgere der har en fysisk funktionsnedsættelse i deres eget hjem. Vi er en stor arbejdsplads med masser af mono- og tværfaglighed. Hos os er ansat social- og sundhedsassistenter og -hjælpere, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, samt elever og studerende.

Vi har mange borgere, som er hurtigt igennem hos os, fordi deres funktionsnedsættelse er midlertidig. Vi har dog også borgere, som vi følger gennem flere år. Den borgergruppe, vi kommer ved, er nærværende og kan forstå den proces, pleje og hjælp, som vi kommer med. Det er vigtigt for mange medarbejdere i Skibhusgruppen, at vi kan kommunikere med borgerne, og at de forstår, hvorfor vi kommer.

Det kan du glæde dig til

I Skibhusgruppen er vi gode til at sparre med hinanden, udnytte vores forskellige monofaglighed og arbejde tværfagligt sammen. Vi planlægger med hinanden, og man kan altid ringe til en kollega fra en anden faggruppe, hvis man har brug for hjælp til noget indenfor deres speciale. Som ny tør man stille spørgsmål, og som ny kollega her skal man gerne opleve at blive modtaget med åbenhed både som elev og fastansat.

 

Citat
Vi har allerflest gode dage. Det er dejligt, når borgerne giver udtryk for god inddragelse og rehabilitering i deres hjem. Vores arbejde er allerbedst, når vi ser fremskridt hos borgeren. Vi gør alle et meningsfyldt arbejde, og det bliver også anerkendt af vores ledelse, som vi altid kan gå til.
Ansatte i Skibhusgruppen


Du kan glæde dig til en arbejdsplads, hvor vi er rigtig gode til at tage hånd om hinanden, og hvor vi støtter hinanden, når nogen bliver pressede. Vi lytter meget på og til hinanden, og det er vigtigt for os at være en arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Her er god stemning, og fx forkæler vi ofte hinanden med kage og hjemmebag, fordi vi har det godt sammen og gerne vil gøre det godt for vores kollegaer.


Dine muligheder hos os

I Odense Kommune har vi et obligatorisk introduktionskursus som alle vores medarbejdere kommer på. Derudover har vi mulighed for at sende medarbejdere på kursus, hvis der er noget de oplever at have brug for. Vi holder faglige møder og bliver fagligt stærke gennem sparring. Vi har løbende MUS, hvor man med sin leder kan snakke om, hvordan man trives, og give udtryk for hvis man vil på et kursus.

Vi har gode, lyse lokaler, hvor vi arbejder sammen i vores teams, hjælper hinanden og koordinerer opgaver. 


Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Skibhusgruppen i Odense Kommune?

Se ledige stillinger

Skriv Skibhusgruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem.

Godt at vide om skibhusgruppen

Rehabiliteringsleder: Ida Bhanderi. 
Assisterende rehabiliteringsleder: Søren Dahl Jørgensen og Christoffer André Jørgensen. 

 

Vores adresse er: Risingsvej 110, 5240 Odense NØ. 

 

Arbejdstider: 
Vores arbejdstid er 07-15 i dagvagt. 
Vi arbejder hver 3. - 4. weekend.
Vi arbejder ikke nat. 

 

Som sygeplejerske:
Som sygeplejerske kommer vi på tre dages kursus på OUH, hvor vi bliver undervist i nyrer, hjerte osv. Man skal ikke være bange for at komme ud og føle, at man står alene, fordi vi er alene ved borgerne. Du har altid en backup kollega på kontoret og en i marken, som du kan ringe til, og der er ikke dumme spørgsmål. Vi sender aldrig nogen ud i noget, som de ikke er trygge ved. Så kommer der oplæring på, og det prioriterer vi. Og så kan man selvfølgelig altid sige fra. 

 

 

Genveje