Spring til indhold

Ældre- og Handicapforvaltningen

På ældre- og handicapområdet samarbejder vi med de borgere, vi møder, om at gøre deres mål og drømme for hverdagen til virkelighed. Det hedder rehabilitering, og vi brænder for det.

Det gør vi, fordi det, hvad enten vi er sosu-medarbejdere, sygeplejersker eller terapeuter, giver mening for os at være med til at skabe et meningsfuldt hverdagsliv for hver enkelt borger – hvad enten borgeren drømmer om at kunne handle igen selv eller smide stokken.

Vi hjælper allerbedst, når vi støtter op om de mål, borgerne selv sætter for deres liv. Helt konkret betyder det, at vi samarbejder med borgerne, lytter, er i dialog og bruger vores faglige viden og kompetencer hele vejen rundt – både hvad angår sundhed, træning, mad mm. 

Vores mål er at støtte voksne mennesker i at leve selvstændige liv, fordi vi ved, at det højner livskvaliteten hos et voksent menneske at leve frit og uafhængigt.

 

Læs historierne om Asta og Vera, og bliv klogere på, hvordan vi blandt andet har gjort en forskel for borgerne i Odense Kommune i 2016.

 

Se Ældre- og Handicapforvaltningens regnskab

 

 
Borgmesterforvaltningen