Spring til indhold

Skovbegravelsesplads Kohaveskoven

Kohaveskoven, den første kommunale skovbegravelsesplads i Odense.

Her har du mulighed for at købe et gravsted på den 1 hektar store begravelsesplads mellem skovens store træer - på skovens præmisser. 
 
Skovstykket er tilplantet i 1945, men der er flere over 100 år gamle ege i skoven. Træerne er fortrinsvis ask, ahorn og eg, mens underskoven er tæt af unge træer samt forskellige urter og græsser.
 

Skovbegravelsespladsen ligger lige ud til stien i Kohaveskovens sydlige del og grænser op til engen syd for skoven, hvor de græssende køer fuldender den stemningsfulde idyl på grænsen mellem byen og det åbne land.

 

Begravelsespladsen

Alle kan købe et gravsted på begravelsespladsen, hvor urnerne placeres rundt om de store træer på arealet. Vi gør opmærksom på, at skovbegravelsespladsen ikke er indviet jord.

 

Af hensyn til skoven og dens naturværdier, etableres begravelsespladsen som en anonym urnefællesplads. Der er derfor ikke nogen markering af begravelsespladsen eller gravstederne. Det er heller ikke muligt at deltage ved urnenedsættelsen eller få urnen flyttet derfra.

 

 

Yderlige informationer

Du kan du læse mere om skovbegravelsespladsens vedtægter, bestemmelser og fakta.

Der er dog opsat et skilt med informationer til dig, som besøger begravelsespladsen, samt skovens øvrige gæster. 

Har du spørgsmål ang. priser eller skovbegravelsespladsen generelt, er du velkommen til at kontakte kirkegårdskontoret, mens spørgsmål om selve Kohaveskoven kan stilles til Parkdrift.By- og Kulturforvaltningen