Spring til indhold

Køb af gravsted

Vil du købe et gravsted på en af de kommunale kirkegårde.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Skal du have købt eller reserveret et gravsted, skal du aftale et møde med Kirkegårdsassistent Birgit Jensen eller Landskabsarkitekt Casper Nicolai Khalik Pagh Vett.

 

Forberedelse til møde

For at vi kan give den bedst mulige vejledning og hjælp, vil det være en god ide at du har gjort dig nogle overvejelser om hvilke ønsker og behov du har til gravstedet. Ud fra dette vil det være nemmere at kunne vise de afdelinger og gravsteder frem som passer til jeres ønsker.
Når du har valgt et gravsted, vil kirkegårdsassistenten lave en købeseddel sammen med dig ude ved gravstedet, som du så skal underskrive. Er købet i forbindelse med et dødsfald, er det en god ide at have afdødes cpr. Nr. med til købesedlen. Herefter vil du få en kopi af købesedlen samt papir med de informationer og retningslinjer der er i forbindelse med købet.

Hvis du er i tvivl om hvilken kirkegård, kan du læse mere om de 6 kommunale kirkegårde her på vores hjemmeside, under deres navne: Assistenskirkegården, Dalum Kirkegård, Fredens Kirkegård, Korsløkke Kirkegård, Risings kirkegård og Skovbegravelsespladsen i Kohaveskoven.
 

 

 

Kirkegårdsassistent Birgit Jensen.

Mobil. 40 16 28 03
Mail. bjens@odense.dk

 

Landskabsarkitekt Casper Nicolai Khalik Pagh Vett

Landskabsarkitekt
Casper Nicolai Khalik Pagh Vett

Mobil. 40 16 28 01
Mail. cnpv@odense.dk

OBS: Indeholder din mail personfølsomme oplysninger skal du gøre brug af digital mail.

Digital mails, finder du til højre på siden

By- og Kulturforvaltningen