Spring til indhold

Affaldssortering

Hvordan skal du sortere dit affald? Læs her om den nye ordning for affaldssortering i Odense Kommune og kom til info-møder om den nye ordning.

Se hvordan du sorterer dit affald

Ny affaldssortering i Odense Kommune

I oktober 2019 overgår de første husstande til den ny affaldssordning i Odense Kommune. Her skal papir, småt pap, glas, metal, madaffald og restaffald nu sorteres ved husstanden. Udrulningen af den nye affaldsordning forventes at tage halvandet år.

 

På linket her kan du se, hvornår din husstand overgår til den nye ordning. Bemærk venligst, at du bliver ledt videre til Odense Renovation. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til den nye affaldsordning, skal du kontakte Odense Renovation.

 

Kom til informationsmøde om affaldsordningen

 

I løbet af efteråret 2019 og foråret 2020 holder vi en række informationsmøder rundt omkring i Odense. Her kan du komme og høre mere om den nye ordning, og hvad den betyder for dig.

 

Vi vil blandt andet fortælle om overgangen til den nye ordning, og hvordan du fremover skal sortere dit affald. Du vil også kunne høre, hvad der sker med affaldet, når vi henter det, og du har naturligvis mulighed for at stille spørgsmål.

 

Her kan du finde tid og sted for de kommende møder: 

  • Tirsdag den 19. november kl. 19-20 i Korup Kultur og Idrætscenter
  • Tirsdag den 14. januar kl. 19-20 i Marienlystcentret

  • Tirsdag den 18. februar  kl. 19-20 i Tarup Bibliotek
  • Torsdag den 19. marts kl. 19-20 i Fraugdehallen
  • Tirsdag den 21. april kl. 19-20 på H.C. Andersen Skolen
  • Onsdag den 13. maj kl. 19-20 i Bellinge Idrætscenter

Andre events rundt i kommunen

Foruden info-møder vil vi også være til stede ved forskellige events rundt i kommunen. Her vil der også være rig mulighed for at komme forbi og få en snak med vores personale om den nye ordning. 

 

Kommende events: 

Du kan læse meget mere om den nye affaldsordning hos Odense Renovation ved at klikke på dette link.

Opdateret 07-11-2019

By- og Kulturforvaltningen