Spring til indhold

Samarbejdspartnere

Odense Fælleselevråd har pt. følgende samarbejdspartnere:.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Danske Skoleelever (DSE)

Danske Skolelever er en partipolitisk uafhængig interesseorganisation for skolelever i Danmark. Organisationens formål er at skabe "Det gode skoleliv" gennem en organisation "Af og for elever". DSE varetager elevernes interesser overfor politikere, presse og interessenter på skoleområdet.

 

Odense Fælleselevråds samarbejde med Danske Skoleelever har til formål at styrke elevrådsarbejdet i Odense Kommune, samt at gøre Odense til Elevvenlig Kommune.


DSE kan med deres erfaring fra konkret elevrådsarbejde bidrage med hjælp og rådgivning til det praktiske elevrådsarbejde, samt inspirere og understøtte fælleselevrådets aktiviteter og projekter.

 

DSE understøtter fælleselevrådet og står til rådighed med hjælp i forbindelse med udvikling af arrangementer, kampagneproduktion, uddannelse af elever og lærere mv. DSE stiller desuden en personlig elevsupporter til rådighed, som hjælper og understøtter fælleselevrådet.

 

Som Elevvenlig Kommune er Odense desuden opstillet i kåringen af årets Elevvenlige Kommune, som kåres på DSEs årlige generalforsamling i april måned.

 

Ungdomshuset

Ungdomshuset i Odense Kommune stiller lokaler til rådighed i forbindelse med møder i Odense Fælleselevråd. Herudover understøtter en medarbejder fra ungdomsskolen UngOdense fælleselevrådets arbejde. 


Odense Kommune

Odense Kommune stiller en medarbejder fra Børn- og Ungeforvaltningen til rådighed for OFE, ligeledes til at understøtte fælleselevrådets aktiviteter og projekter.

 

Børn- og Ungeforvaltningen