Spring til indhold

Kørekort - bestil tid (har ikke NemID)

Du skal møde personligt op i Borgerservice. Derfor SKAL du inden bestille tid, når dit kørekort skal ændres eller fornyes.

Kontaktinformation
66 13 13 72

Borgernes Hus

Østre Stationsvej 15
5000 Odense

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Åbningstider for personlig henvendelse

Mandag 10.00 - 16.00
Tirsdag 10.00 - 15.00
Onsdag 10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 13.00

 

ID kan fx være kørekort eller dåbsattest og sundhedskort. For at få kørekort i Danmark er det et krav, at du er tilmeldt folkeregistret på en dansk adresse.

Skal du erhverve kørekort for første gang, så skal du henvende dig til en kørelærer.

Du skal bestille tid til at få lavet kørekort. Bestil tid via selvbetjeningsløsningen i den grønne boks.

Du skal medbringe:

  • Dit nuværende kørekort
  • Et vellignende pasfoto, som opfylder Rigspolitiets regler. Hvis du ikke har et pasfoto, kan du få lavet et i Borgerservice. Det koster 150 kr. Se billedregler.

Fornyelse af kørekort

Når du ansøger om fornyelse af dit kørekort, vil du få udstedt et midlertidigt kørekort. Det midlertidige kørekort er gyldigt inden for de nordiske lande. Skal du køre uden for de nordiske lande, inden du har modtaget dit nye kørekort, kan du samtidig ansøge om en foreløbig fornyelse af kørekortet

Kørekort første gang

Hvis du skal tage kørekort for første gang, skal du starte med at kontakte en kørelærer. Kørelæreren udleverer det ansøgningsskema, der skal bruges og vejleder dig om hvilke dokumenter, du skal medbringe for at erhverve kørekortet. Ligeledes vejleder kørelæreren dig om det forløb, du skal igennem og hvornår du kan forvente at komme til prøve.

Opdateret 11-10-2019

By- og Kulturforvaltningen