Spring til indhold

Tidsbestilling i Borgerservice

HUSK at bestille tid, inden du møder op. Vi anbefaler mundbind ved besøg i Borgerservice.

Borgerservice holder igen åbent med normale åbningstider. På grund af Covid-19 har Borgerservice i en længere periode haft kortere åbningstider end normalt. Derfor er der et stort efterslæb på områder som kørekort, pas mv. 

Det gælder fortsat, at man skal bestille tid, inden man besøger Borgerservice. Vi beklager på forhånd, at der kan være længere ventetid end normalt.

Mød først op umiddelbart før din tid - så samles der ikke for mange mennesker i venteområdet - husk i øvrigt, at du skal bære mundbind i Borgerservice.

Vi henstiller i øvrigt til, at det kun er den person, som skal have hjælp i Borgerservice, der dukker op. Det vil sige, at man så vidt muligt bør undgå at tage andre personer med ind i Borgerservice af hensyn til smitterisiko.

Aflys, hvis du er syg eller i karantæne

Hvis du ikke føler dig rask, beder vi dig bestille en ny tid. 

Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet har lavet nye rejsevejledninger fra den 15. juni. Danskere opfordres kraftigt til at blive hjemme 14 dage efter udlandsrejse. Det betyder også, at du ikke kan møde op i Borgerservice i de 14 dage. Se Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

NB! Der er meget stor efterspørgsel på at få lavet pas og kørekort. Finder du ikke en tid, beder vi dig forsøge igen næste hverdag.

 

Persondata

Læs om hvordan vi behandler dine data.

By- og Kulturforvaltningen