Spring til indhold

Pris og praktisk information

Her kan du bl.a. læse om, hvad det koster at opholde sig på Lysningen samt hvad du skal medbringe.


Pris

Et ophold på Lysningen koster 149 kr. i døgnet. Denne pris inkluderer kost, tøjvask og lån af sengelinned.

Kørsel

Lysningen dækker ikke transport til eller fra dit ophold på Lysningen. Borgere, der har SBH-kørsel, kan bruge dette til transporten frem og tilbage.

Personalet på Lysningen har som udgangspunkt ikke mulighed for at ledsage borgere til egen læge. Vi er behjælpelige med at ringe til pårørende, som kan hjælpe med denne transport. Der kan også ansøges om en midlertidig bevilling ved Mobil i Odense, hvilket betyder, at du kan få refunderet dine udgifter til transport til taxa til og fra egen læge. 

 

Medicin og apoteker-regning

Du skal selv betale din medicin, mens du er på Lysningen. Personalet kan hjælpe dig med at administrere dette. 
Lysningen har en samarbejdsaftale med Dalum Apotek, hvor vi vil bestiller medicin, bléer og andet relevant. Hvis du eller dine pårørende selv vil bestille ovenstående, aftales dette med personalet på Lysningen. 

 

 

Hvad skal der medbringes?

  • Tøj (rigeligt med skiftetøj)
  • Medicin i original emballage
  • Doseringsæsker til medicin
  • Personlige hjælpemidler (stok, rollator, kørestol, bleer, blodsukkerapparat m.m.)
  • Toiletsager (shampoo, tandbørste, negleklipper, cremer, barbermaskine m.m.)

Man er velkommen til at medbringe enkelte personlige ejendele (billeder, bordlampe, puder m.m.), så man kan føle sig hjemme i de nye omgivelser. På Lysningen er der 1-mandsstuer med eget bad og toilet. Stuerne er møbleret med el-seng, natbord, to lænestole og et sofabord, tv, loftslift, køleskab og klædeskab.

Der mulighed for at handle i Rema 1000, som ligger lige over for Lysningen.
 

Besøgstid

Der er ikke besøgstid på Lysningen. Vi anbefaler, at pårørende ikke kommer før kl. 10 og at de minimerer besøg mellem kl. 12 og 14.30, hvor mange borgere trænger til et hvil. Pårørende er velkomne til at overnatte i en gæsteseng på stuen. Pårørende kan spise med ved måltiderne mod betaling.

Sundhedsforvaltningen