Spring til indhold

Lysningens fire afdelinger

På Løsningen har vi 64 boliger fordelt på fire afdelinger.
De fire forskellige afdelinger modtager borgere med forskellige sygdomme og problemstillinger.Afdeling A, C og D ligger i stueetagen og afdeling B ligger på 1. sal. De enkelte afdelinger modtager borgere med forskellige sygdomme og problemstillinger. Det vil sige, at borgere med lignende sygdomme fortrinsvis vil få en stue i samme afdeling.

Dette er mest hensigtsmæssigt i forhold til, at borgerne kan opnå de bedste resultater i forhold til deres rehabilitering.

For det første vil de indskrevne borgere have mulighed for at skabe fællesskab med ligesindede, der forstår én. For det andet er en del af personalets efter – og videreuddannelse rettet mod den enkelte afdelings målgrupper.

Læs mere om hver enkelt afdeling

Afdeling A: Borgere med lidelser i hjernen og brud i bevægeapparatet

Tlf.: 40 48 36 25

Afdeling B: Borgere med almen funktionsnedsættelse og socialmedicinske problemstillinger
Tlf.: 40 48 36 01

Afdeling C: Borgere, der er kritisk syge eller døende
Tlf.: 51 17 09 03

Afdeling D: Borgere med demens
Tlf.: 40 48 60 16 

 

Fællesarealer

Køkkenet er den centrale opholdsstue i alle afdelinger. Her nyder mange borgere det sociale samvær – især i forbindelse med måltiderne.

Hver afdeling har flere opholdsstuer, hvor man kan sidde sammen med de andre borgere eller med sine pårørende, hvis man har lyst til dette.

Der ligger et stort træningslokale ved afdeling A, som alle borgere kan benytte. På grund af afstanden til dette lokale, har afdeling B, der ligger på 1. sal indrettet et hjørne af spisestuen med træningsfaciliteter.

Stuerne i stueetagen har udgang til en terrasse eller gårdhave og stuerne på 1. sal har alle altaner. I forbindelse med afdeling D er der anlagt en sansehave, som benyttes flittigt i sommermånederne.Sundhedsforvaltningen