Spring til indhold

Diabetes injektions- og testmateriale

Odense Kommune har i samarbejde med en række kommuner lavet en indkøbsaftale med OneMed om levering af diabetesprodukter.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Det betyder, at du skal bestille dit injektions- og testmateriale direkte hos OneMed, som du kan kontakte på telefon 86 10 91 09.

 

Sortimentet hos OneMed er udvalgt, så det dækker alle brugeres behov, og inden for de forskellige produktområder er der flere valgmuligheder. Alle produkter er testet og godkendt til forhandling i Danmark og EU.

 

Indkøbsaftalen betyder, at du måske skal skifte mærke. I de fleste tilfælde vil der være tale om præcis det samme produkt, som du har benyttet tidligere, bare med et andet navn. Du kan stadig helt frit vælge produkt og mærke, men du skal selv afregne en eventuel merudgift direkte til OneMed i forhold til prisen på et tilsvarende produkt i indkøbsaftalen med OneMed.

Her bestiller du produkter hos OneMed, hvis du har en bevilling fra Odense Kommune


Har du endnu ikke en bevilling fra Odense Kommune, så kan du ansøge om diabetes injektions- og testmaterialer via ansøgningsskemaet til kropsbårne hjælpemidler.

 

(OBS: diabetesprodukter fremgår ikke af afkrydsningslisten i skemaet, vælg derfor kategorien "andet" og anfør de relevante produkter)


Ældre- og Handicapforvaltningen