Spring til indhold

Kulturelle aktiviteter

Områdefornyelsen i Bolbro handler om mere end fornyelse af steder i bydelen. Der er også afsat godt 5 millioner kroner til kulturelle, sociale og sundhedsfremmende aktiviteter i Bolbro. En af puljerne er "Kulturelle aktiviteter".

Bolbro har en stærk idrætskultur, som til tider overdøver det øvrige kulturelle liv. Derudover ligger bydelen meget tæt på Odense bymidte med et stort udbud af kulturelle aktiviteter. Bolbro skal ikke konkurrere med kulturen i bymidten, men der skal udvikles lokale tilbud, som er tilgængelige for alle uanset økonomisk og social baggrund.

 

Der er derfor afsat penge til kulturelle aktiviteter og traditioner, der styrker den lokale identitet og imødekommer mangfoldigheden i Bolbro. Kulturelle oplevelser skaber dialog og giver mennesker noget at mødes om, uanset baggrund og levevilkår. De kulturelle aktiviteter skal således være for alle og bringe tilflyttere og etablerede beboere i Bolbro sammen.

 

Indtil videre støttes den årlige Bolbrodag, og der er sat midler af til at skabe en bydelsfortælling om Bolbro, som skal være en del af den samlede afrunding på områdefornyelsesprojektet.

 

Mulighederne er mange; aktiviteter, der bringer kulturen til Bolbro og Bolbro til bymidten, værkstedsdage, udstillinger, musikarrangementer, udendørs juletræsfest, gøglerfest på Cirkuspladsen, events, multikulturel aktivitetsdag, historiske aktiviteter og meget andet.

 

Ønsker du at søge tilskud til en kulturel aktivitet i Bolbro, så kontakt koordinator Erik Wrang Larsen // tlf. 21395606.

By- og Kulturforvaltningen