Odense Værkstederne

Odense Værkstederne er både beskyttet beskæftigelse og et aktivitets- og samværstilbud for personer med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Kontaktinformation

Ring til Odense Værkstederne

63 75 96 96

Tlf. Administrativt personale: 63 75 96 03 / 63 75 96 66

Odense Værkstederne består af Skovgården, Camillagården, Bregnevej og Kulturhuset. I alt er der tilknyttet ca. 400 personer med en fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Når man har sin daglige gang på Odense Værkstederne, bliver man betragtet som en "medarbejder". Og man bliver koblet til én eller flere af afdelingerne.

 

De fire afdelinger

Skovgårdens tilbud er meget bredt sammensat og består af aktiviteter og beskæftigelse med et daghøjskolelignende præg, beskæftigelse i køkken/kantine og i have/service samt skovhjælperprojektet, hvor der stilles større krav om effektivitet og tempo samt et samværstilbud.

Du finder Skovgården på Skovgaardsvej 16, 5230 Odense M

 

I Kulturhuset tilbydes en række kreative tilbud som: Prospect ART (Kunstprojektet), BALI Prospect Music (Musikprojektet), Værkstedsskolens tilbud om vævning og Café Klare (Café og internetcafé).

Du finder Kulturhuset på Rytterkasernen 19, 5000 Odense C

 

Camillagården er der både mulighed for at deltage i produktion og aktivitets- og samværstilbud samt skovhjælperprojektet. Aktivitetsniveauet afhænger helt og holdent af borgernes egne ønsker og valg. 

Du finder Camillagården på Peder Skrams Vej 19, 5220 Odense SØ

  

Bregnevej er for de borgere, som fortrinsvis er interesseret i produktion, montage og køkkenarbejde. Det er også et springbræt til det private arbejdsmarked - også inden for andre områder end produktionen. Det sker ved at gennemgå et individuelt tilrettelagt kursus med henblik på at få arbejde på arbejdspladser uden for de beskyttede værksteder.(Målrettet job afklaring).

Du finder Bregnevej på Bregnevej 14, 5220 Odense SØ

Ass. rehabiliteringsleder for Skovgården og Kulturhuset er:
Ass. rehabiliteringsleder for Skovgården og Kulturhuset er:

 

På Bregnevej og Camillagården har de desuden et industriværksted, som kan hjælpe til med montage- og maskinopgaver. 

Se pjece om industriværkstedet Bregnevej og Camillagården

 

 

Ledelse

Rehabiliteringsleder for alle fire afdelinger:

Kristian Viskum

kvi@odense.dk

 

Assisterende rehabiliteringsleder for Skovgården og Kulturhuset:

Rikke Lee Hansen

riha@odense.dk

 

Assisterende rehabiliteringsleder for Camillagården og Bregnevej:

Mette Rotborg Henriksen

merhe@odense.dk

 


Besøg Odense Værkstedernes website 

Medarbejderne på Odense Værkstederne producerer alt lige fra musik, malerier, viskestykker, smykker til marmelade og fuglehuse. Nogle af tingene er til salg, og dem kan man bl.a. finde på Odense Værkstedernes webshop. Overskuddet går til udflugter og lignende. 

Opdateret 26-10-2018

Ældre- og Handicapforvaltningen