Spring til indhold

Behandling af personoplysninger

På denne side kan du læse, hvordan Odense Kommune behandler dine persondata i forbindelse med tilmelding kvartårlige statusser i Velfærdens Fundament.

Kvartårlige statusser

Hvis du vil modtage kvartårlig statusser, behandler Odense Kommune personoplysninger om dig.

  • Til kvartårlige statusser drejer det sig om din e-mail.

Dine personoplysninger vil ikke blive behandlet sammen med dine øvrige svar på spørgeskemaet. Tilmeldingslisterne bruges med henblik på at sende dig nyhedsbreve. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke, og din e-mail vil blive slettet. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke, og din e-mail vil blive slettet. Hvis dette ønskes, kan du sende en mail til velfaerd@odense.dk.

 

Odense Kommune har derfor pligt til at oplyse dig om nedenstående:

Retsgrundlaget for behandlingerne er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, om samtykke. Når Odense Kommune behandler personoplysninger på baggrund af et samtykke, har du altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Dette påvirker dog ikke den behandling af personoplysninger, der er sket forud for, at du trækker dit samtykke tilbage.

 

Hvilke oplysninger og til hvem

Kommunen behandler kun almindelige personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til kvartårlige statusser, og registrerer kun de oplysninger, som du har afgivet i forbindelse med denne tilmeldingsformular.

 

Dine personoplysninger slettes, når projektet afsluttes, eller du tilbagetrækker dit samtykke.

Dine oplysninger kan f.eks. i forbindelse med teknisk support blive overført til et land uden for EU/EØS. De fornødne garantier for behandlingen af dine personoplysninger findes i Odense Kommunens databehandleraftale med databehandleren. Du kan modtage en kopi af de fornødne garantier ved at kontakte Odense Kommune via nedenstående kontaktoplysninger.

 

Dine rettigheder

Dine rettigheder er:

  • at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.
  • at få rettet forkerte personoplysninger om dig.
  • at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.
  • at få slettet dine personoplysninger. Sletningen er begrænset af, at offentlige myndigheder er underlagt regler, der medfører, at personoplysningerne ikke kan slettes, f.eks. notatpligt, arkivloven, journaliseringspligt m.v.

Kontaktoplysninger

Odense Kommune er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Har du spørgsmål om behandlingen af dine personoplysninger, kan du kontakte os via e-mail: velfaerd@odense.dk.
.

Hvis du har specifikke spørgsmål, der udelukkende omhandler kommunens håndtering af personoplysninger, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO):

Digital postkasse: DPO-kontakt (kan findes via Odense.dk)

Adresse: Odense Kommune, Flakhaven 2, 5000 Odense c, att.: DPO

 

Hvis du vil klage

Du kan klage til Datatilsynet over Odense Kommunes behandling af dine personoplysninger.

Mail: dt@datatilsynet.dk

Adresse: Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej, 35., 2500 Valby

Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Borgmesterforvaltningen