Spring til indhold

Gå et natureventyr i Sejerskoven

Tag med drengen Lucas og feen Falk Fjord på opdagelsesrejse i Sejerskoven. I møder både en skolopender, et levende træ og et insektkollektiv undervejs - og lærer om biodiversitet i børnehøjde.

Fredag d. 15/10, hvor efterårsferien starter, er der premiere på natureventyret ”Lucas og den store opdagelsesrejse”. Natureventyret forgår i Sejerskoven, der rummer en helt unik biodiversitet, som børnene lærer om undervejs.

 

 

Natureventyret udspiller sig på den gratis app Natureventyr, som en voksen læser eventyret højt fra undervejs på ruten. Målgruppen for natureventyret er børn i alderen 3-9 år sammen med deres voksne.

 

I eventyret kommer I med drengen Lucas og feen Falk Fjord på opdagelsesrejse i Sejerskoven. Eventyret tager jer med rundt på en børnevenlig rute med sjove udfordringer og overraskelser for børnene undervejs. I skal fx både lege, råbe og bygge fehuse. Ved eventyrets slutning får børnene et diplom og et spændende aktivitetshæfte med sig hjem, så I kan fortsætte legen og eventyret derhjemme.

 

Sted

Sejerskoven ved Fruens Bøge og Skovsøen.

Længde

Turen er i alt ca. 2 km og eventyret tager omkring en time at gå.

 

Tid

Eventyret kan gås, når I vil, men de ekstra overraskelser undervejs og diplomet og aktivitetshæftet ved turens afslutning er der kun den 15.- 31. oktober.

 

Målgruppe

3-9-årige sammen med en voksen fra børnehaven, skolen, SFO'en, familien eller andet.

 

Natureventyr i Odense

Du finder Natureventyr i App Store og på Google Play. "Lucas og den store opdagelsesrejse" er Odense Kommunes første natureventyr. Der kommer yderligere to natureventyr i 2021-2022.

 

Natureventyr i Sejerskoven

Natureventyret ”Lucas og den store opdagelsesrejse” forgår i Sejerskoven. Det tager børnene med på en eventyrlig rute rundt i skoven og formidler biodiversitet i børnehøjde for de 3-9-årige.

 

Kampagnematerialer uge 42-43

Plakat natureventyr farve

A4-plakat i farve

A4-plakat i sort/hvid

 

 

Aktivitetshæftet Falk Fjords vilde aktiviteter

Aktivitetshæfte, dobbeltsidet 

Aktivitetshæfte, enkeltsidet - printvenlig version

By- og Kulturforvaltningen