Villestofte Plejecenter

Her kan du læse nyttig viden omkring Plejecenter Villestofte.

Kontaktinformation

Ring til Villestofte

65 51 37 50

Adresse:

Tyrsbjergvej 4A
5210 Odense NV

Villestofte Plejecenter ligger omgivet af natur i et dejligt område i Odense NV med et stort og flot stisystem, som indbyder til gode gåture.

 

  

Lejlighederne

Villestofte Plejecenter er delt op i otte huse med enten ni eller ti lejligheder i hvert hus. Alle lejlighederne er 2-rumslejligheder med eget bad og egen terrasse. Lejlighederne vender enten mod øst eller vest. I hvert hus er der desuden et fælles spise- og opholdsrum, et lille vaskeri og en stor, fælles terrasse.  

  

Mad

Hvert hus har sit eget køkken.

Maden kommer fra Byens Køkken. Du har derfor rig mulighed for at få indflydelse på menuen. Har du besøgende, kan de også spise med for et mindre beløb.  

 

Aktiviteter i højsædet

Vi prioriterer vores aktiviteter højt, fordi vi synes, at det er vigtigt, at der sker noget, og at huset bruges. I de enkelte huse planlægger beboerne og personalet i fællesskab, hvilke aktiviteter, der skal arrangeres for. Det kunne f.eks. være en tur i cirkus, på teaterbesøg eller at hyre musikere til et arrangement i huset. Arrangementerne bliver betalt af vores frivillige aktivitetskasse. Har du eller dine pårørende en god idé til et arrangement, er I velkomne til at byde ind.   

 

Både i de enkelte huse og fælles for hele plejecentret har vi en række gode traditioner, hvor mange af dem er knyttet til årstiderne. F.eks. sommerfest, Skt. Hans bål og julefrokost.   Din mening tæller, og vi gør meget ud af, at inddrage beboerne så vidt muligt i aktiviteterne.

Fællesskab

Fællesskabet spiller en vigtig rolle, når du bor Villestofte Plejecenter. I hvert hus spiser vi sammen, gør meget ud af hyggeligt samvær, og huset fungerer som én stor familie, både for beboere, pårørende og personale.

Så Villestofte Plejecenter er godt sted for dig, hvis du er meget social og kan lide at have mennesker omkring dig.    Personale Døgnet rundt er personalet klar til at støtte dig i forhold til dine behov. Derudover kan du også benytte dig af både frisør og fodterapeut, som kommer i huset.  

 

En meningsfuld hverdag

Vi vil gerne sikre, at du har en god hverdag på plejecentret, og det gør vi ved at arbejde med udgangspunkt i en rehabiliterende tankegang. I samråd med dig sætter vi afgrænsede mål for, hvad der gør din hverdag god, og hvilke ting du kan klare selv. Vi støtter dig dermed i at skabe et liv med mest mulig uafhængighed og selvstændighed.

 

Personale

Rehabiliteringsleder

Helle Bækkelund

E-mail: hbpe@odense.dk

Tlf: 65 51 37 50

 

Assisterende rehabiliteringsleder

Susanne Lindegård Hansen

E-mail: slh@odense.dk

Tlf.: 65 51 37 51

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Opdateret 17-12-2018

Ældre- og Handicapforvaltningen