Spring til indhold

Bydelspuljen

Bydelspuljen støtter lokalområder i hele Odense. Vil du være med til at fremme udviklingen og styrke identiteten i dit lokalområde, så er Bydelspuljen måske noget for dig eller din forening.

Bydelspuljen

Hvad er Bydelspuljen?

Bydelspuljen er for alle odenseanere, der har lyst til at fremme udviklingen og styrke identiteten i lokalområderne i Odense - herunder styrke lokalområdernes engagement i arbejdet med et eller flere af FNs Verdensmål. Puljen skal styrke det gode liv og skabe rammer for fællesskab, synergi og sammenhæng mellem lokalområdernes forskellige beboere og være med til at styrke lokalt engagement, relationer, tilhørsforhold og nærvær. Bydelspuljen blev tidligere kaldt Forstadspuljen.

 

Læs mere om Bydelspuljens formål

 

Hvem kan søge Bydelspuljen

Bydelspuljen kan søges af foreninger, organisationer og grupper af borgere, som har hjemsted i Odense Kommune. For flerstrengede foreninger gælder det, at hvis hovedafdeling og underafdeling ikke begge er hjemmehørende i Odense, vil der blive lagt særlig vægt på, hvorvidt underafdelingen og projektet er tilstrækkeligt lokalt forankrede. Projektet skal være placeret i Odense.

 

Læs generelle informationer om hvordan du søger Bydelspuljen

 

Mundtlige ansøgninger

I årets 1., 2. og 3. kvartal kan du søge Bydelspuljen mundtligt om bevillinger på maksimalt 25.000 kr.
Ved mundtlige ansøgningsrunder er tilmelding nødvendig, og der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Næste mundtlige ansøgningsrunde annonceres her på www.odense.dk/Bydelspuljen.

 

Læs mere om mundtlige ansøgninger og tilmeld dig

 

Skriftlige ansøgninger

Der er én årlig skriftlig ansøgningsrunde med frist den 1. november. Til den skriftlige ansøgningsrunder kan du søge om bevillinger til maksimalt 25.000 og til bevillinger på over 25.000 kr.

 

Læs mere om skriftlige ansøgninger og find ansøgningsskema

 

Download pdf-fil om Bydelspuljen

Du finder alle relevante informationer om Bydelspuljen her på hjemmesiden. Alle disse informationer kan også læses samlet i en pdf-fil:

 

Læs om Bydelspuljens formål, kriterier og retningslinjer m.m. som pdf-fil 

 

 

 

 

 

Borgmesterforvaltningen