Spring til indhold

Borgerne Bestemmer

Onsdag d. 27. maj åbner Odense Kommune igen for ansøgninger til Borgerne Bestemmer-puljen

Du skal være opmærksom på, at video-streams kan sætte en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs mere om cookies


 

Odense har mange lokale kræfter, som kan og vil noget med deres lokalområde

Formålet med Borgerne Bestemmer-puljen er at fremme det lokale engagement og styrke fællesskaber i lokalområderne. 

Odense Kommune har afsat midler til, at op til 10 lokalområder hver får 200.000 kr. til at skabe og iværksætte nye idéer til fællesskaber og udvikling i deres eget lokalområde. 

Økonomiudvalget har besluttet at borgere via Borgerne Bestemmer-puljen i 2020 skal rette opmærksomheden på frivillige og frivilliges indsatser indenfor den nære velfærd. Derfor er 100.000 kr. øremærket til projekter, der handler om frivillighed indenfor den nære velfærd. 
 

Borgere i lokalområdet byder ind med idéer og hvilke idéer der skal realiseres, bliver afgjort ved en afstemning i lokalområdet.

 

Læs mere om "Borgerne Bestemmer", de forskellige faser i forløbet, og de ideer og projekter, der er opstået via Borgerne Bestemmer her:

Guide til Borgerne Bestemmer

Man kan også læse mere om Borgerne Bestemmer-puljen folderen, som du finder i linket herunder

Informationsfolder om Borgerne Bestemmer-puljen

For inspiration og gode idéer til, hvad der kan ske i dit lokalområde, se læs gerne mere her: Inspiration til Borgerne Bestemmer-projekter i dit lokalområde 

Hvis du har spørgsmål til Borgerne Bestemmer-puljen - kontakt Borgmesterforvaltningen: aatho@odense.dk

Borgmesterforvaltningen