Spring til indhold

Fonde - få adgang til fonde.dk

Få adgang til fonde.dk, hvor du kan få gode råd og gøre fundraising mere målrettet inden for kultur, natur, frivilligt socialt arbejde, iværksætteri og så videre. Se mere herunder.

Redskab til fundraising

Fonde.dk tilbyder forskelligt værktøj, som man kan bruge til projektudvikling og til at gøre fundraisingen mere målrettet inden for kultur, natur, fritid, frivilligt socialt arbejde, byggeri, iværksætteri, arkitektur og så videre.

På fonde.dk kan du nemt søge relevante fonde frem til jeres projektidé, og få gode råd og vejledning samt finde skabeloner, der gør det nemmere at huske at få alt beskrevet og sendt med, når du kontakter en fond.

 

Aftalen giver gratis adgang for foreninger og frivillige

Odense Kommune ønsker at give kultur- og foreningslivet i vores kommune bedst mulige betingelser for at udvikle projekter og gennemføre effektiv fundraising for de mange gode ideer og initiativer, som spirer.


Hver forening, aktør, organisation, borgergruppe og råd kan oprette ét login til Fonde.dk. 

 

Få adgang

Gå til Byregion Fyns hjemmeside og udfyld der en enkel kontaktformular. I løbet af nogle dage vil du så modtage dit login fra fonde.dk. 

Muligheden for at få gratis adgang til Fonde.dk for Odenses foreninger er sket i samarbejde med de andre fynske kommuner i Byregion Fyn. 

 

Relevante fonde

Se ForeningsVærkstedets oversigt over relevante fonde til foreninger

 

Få tips og tricks til fondssøgning

Find en oversigt over de bedste tips og tricks til fundraising - vi udarbejder hver uge fra uge 44 og frem til jul gode tips og tricks. 

Se oversigten over tips og tricks, det betaler sig

By- og Kulturforvaltningen