Spring til indhold

Børn- og ungelægerne

I Odense Kommune er der tilknyttet en børn- og ungelæge til samtlige skoler, daginstitutioner og dagplejecentre. Børn- og Ungelægerne tager sig primært af de sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende opgaver i forhold til børnene.

Alle borgere og fagpersoner, som kommer i kontakt med et barn mellem 0 og 18 år med bopæl i Odense kommune, der har et eller flere af nedenstående problemer kan henvende sig til en børn- og ungelæge med henblik på at få hjælp og rådgivning:

  • Børn og unge med dødsønsker, selvmordstanker, -impulser eller -planer, som giver grund for alvorlig bekymring     
  • Børn og unge, som er i bekymrende psykisk mistrivsel

Du kan henvende dig direkte til den enkelte børn- og ungelæge. Kontaktoplysninger fremgår nedenfor.

 

Kontaktoplysninger på Børn- og Ungelægerne

Elin Bachmann, mobil nr. 24 63 42 81

 

Helene M. Paarup, mobil nr. 23 10 15 49

 

Rikke M. Schmidt, mobil nr. 20 35 69 79

 

Vibeke Gangelhoff Thomsen, mobil nr. 23 62 09 90

 

Børn- og ungeoverlæge

Mette Scheel-Hincke, mobil nr. 29 67 49 27

 

I tilfælde af henvendelser, hvor du ikke kan få fat i den pågældende Børn- og Ungelæge, henvises til Børn- & Ungelægernes fælles vagttelefon 63 75 11 25, der er bemandet alle hverdage kl. 11-14.

 

Drejer din henvendelse sig om et barn eller ung med selvmordstanker- og adfærd, henvises der til yderligere oplysninger på denne side.

 

Hvis du har behov for at sende personfølsomme oplysninger henvises til linket i kontaktboksen for digitalpost. Øvrige oplysninger kan sendes pr. mail til Børn- & Ungelægernes fælles mailadresse, buflaegerne@odense.dk.

Børn- og Ungeforvaltningen