Send dit brev via Digital Post

Gennem Digital Post kan du sikkert og nemt sende beskeder til offentlige myndigheder, fx din kommune.

1. Log først ind i din digitale postkasse (hvis du ikke har prøvet det før, læs da vejledningen

Første gang du logger på Digital Post). Klik derefter på "Skriv ny post" i menuen under søgefeltet øverst..

2. Klik på "Vælg modtager" i postkassen.

3. I det første felt skriver du hvilken kommune (eller anden myndighed) du vil skrive til. Her søger vi efter Odense. Tryk på søgeknappen med luppen på.

4. Derefter vælger du den postkasse, du vil skrive til. Det gør du ved at klikke dig gennem menuen (tryk på de små pile), og klikke på navnet på den postkasse du vil sende til.

5. Nu er modtageren sat ind og du kan skrive din besked.

A: Skriv i emnefeltet hvad din henvendelse drejer sig om, kort og præcist.

B: Klik på den lille pil og vælg den mulighed, der bedst passer på din henvendelse.

C: Her skriver du selve beskeden.

D: Tryk på klipsen, hvis du gerne vil vedhæfte en fil fra din computer eller et dokument fra dit arkiv i Digital Post.

E: Når du er klar til at sende beskeden, trykker du på knappen "Send".

Dit digitale brev er nu på vej til den postkasse (her Forældrebetaling i Odense Kommune), du valgte at sende til.

Send et digitalt svar til Odense Kommune

Modtager du en henvendelse fra Odense Kommune, der kan besvares via Digital Post, kan du trykke på knappen "Besvar".

Support

Oplever du problemer med din digitale postkasse, kan du kontakte Digital Post brugersupport på telefon 82 30 32 31 alle hverdage mellem kl. 9 og 17 samt i weekenden mellem kl. 11 og 17.

Opdateret 03-11-2016

Borgmesterforvaltningen