Spring til indhold

Ansøgning om udvidet helbredstillæg til fodbehandling

Du kan få udvidet helbredstillæg til fodbehandling, som du ikke kan få tilskud til efter Sundhedsloven.

Før du kan modtage tilskud, skal du ansøge og bevilges tilskud til behandlingerne af kommunen. Udbetaling Danmark skal opgøre din formue og beregne din tillægsprocent. Du skal indgive formueoplysninger til Udbetaling Danmark, når du ansøger om udvidet helbredstillæg. Du skal have en tillægsprocent på mere end 0%, for at du kan få tilskud. Du kan se din tillægsprocent på din pensionsmeddelelse.

Vi vil vurdere, om behandlingen er nødvendig. Du skal være opmærksom på, at du kun kan få tilskud til behandlinger, der udføres efter en eventuel bevilling fra Odense Kommune.

Sammen med din ansøgning har vi brug for et evalueringsskema, som din fodbehandler skal udfylde. Du kan vedhæfte evalueringsskemaet i ansøgningen, eller få din fodbehandler til at indsende det via denne hjemmeside.

Har du en løbende bevilling på tilskud til fodbehandling, kan du indsende dine regninger via selvbetjeningsløsningen. ”Anmod om refusion – fodbehandling u/sygesikringstilskud”.

Hjælp til at udfylde og indsende ansøgningen?

En anden person kan også hjælpe dig med at udfylde og indsende ansøgningen digitalt. Det kræver en fuldmagt, som du skal underskrive og vedhæfte som bilag til ansøgningen. Du kan tage et billede af fuldmagten og vedhæfte dette.

Hvis du ikke har mulighed for at benytte den digitale løsning, kan du skrive eller ringe til os.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen