Spring til indhold

HR og Uddannelse

HR og Uddannelse bidrager til at skabe tydelige rammer for medarbejder- og ledelsesudvikling og derigennem en styrket opgaveløsning.

HR & Uddannelse arbejder med leder-, medarbejder- og organisationsudvikling og er indgang til Odense Kommune for elever, studerende og uddannelsesinstitutioner. Kontoret arbejder tæt sammen med kommunens forvaltninger for at lykkes med ambitionen om at leve op til de politiske målsætninger.


Kontakt HR & Uddannelse

Hvis du har spørgsmål til arbejdet i HR & Uddannelse, er du velkommen til at kontakte:

Kontorchef for HR & Uddannelse Nikolaj Møller-Jørgensen, nmj@odense.dk, mobil 30 69 74 25.

 

Kontoret består af 2 afdelinger

  • Uddannelse
  • Ledelsesunderstøttelse

 

Arbejdsområder i Uddannelse

Uddannelse er indgangen til Odense Kommune for elever, studerende og uddannelsessteder. Afdelingen arbejder tæt sammen med forvaltninger og arbejdspladser i kommunen om at understøtte og rådgive elever, studerende samt ledere og praktikvejledere i en bred vifte af opgaver. Det kan eksempelvis være rådgivning inden for uddannelsesaftaler samt elevforløb. Vi har ligeledes et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i kommunen om den strategiske udvikling på uddannelsesområdet. Afdelingen rummer også understøttelse af rekruttering af medarbejdere i hele Odense Kommune.

 

Kontakt Uddannelse

Hvis du har spørgsmål til arbejdet i Uddannelse, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelsesleder Christa Mai Langkilde, cmla@odense.dk, mobil 20 37 91 59.

 

Arbejdsområder i Ledelsesunderstøttelse

Ledelsesunderstøttelse arbejder med den strategiske udvikling af HR og arbejdsmiljø i Odense Kommune.

Afdelingen varetager opgaver inden for HR- og arbejdsmiljø, trivsel, forebyggelse af ulykker og sygefravær, leder- og specialistrekruttering samt ledelses- og medarbejderudvikling. Desuden har afdelingen den primære kontakt og koordinering med de øvrige forvaltningers HR-afdelinger.

 

Kontakt Ledelsesunderstøttelse

Hvis du har spørgsmål til arbejdet i Ledelsesunderstøttelse, er du velkommen til at kontakte:

Funktionsleder Bjarke Skygebjerg Christoffersen, bjsc@odense.dk, mobil 24 43 40 05.

HR og Uddannelse bidrager til at skabe tydelige rammer for medarbejder- og ledelsesudvikling og derigennem en styrket opgaveløsning.

Borgmesterforvaltningen