Spring til indhold

Økonomi og Digitalisering

Det centrale i vores arbejde er koblingen mellem effekter, økonomi og analyser - det kalder vi det strategiske styringsunivers

Økonomi & Digitaliserings opgaver er mangeartede og omfatter bl.a. at sikre, at Byrådet, Økonomiudvalget og organisationen har overblik over økonomien og samtidig har de politiske og strategiske analyser, der er nødvendige for at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. 

Vi understøtter også digitaliseringsarbejdet og målet om en effektiv og helhedsorienteret IT-arkitektur i Odense Kommune på tværs af forvaltningerne, varetager sagsbehandlingen i forhold til kommunens tilgodehavender og opkrævning af ejendomsskat. Herudover koordinerer og rådgiver vi ift. kommunens udbud og indkøb samt understøtter forvaltningsledelsens strategiske arbejde og sikrer en professionel og smidig ledelsesbetjening.

 

Politisk effektstyring 

Centralt i vores arbejde er koblingen mellem effekter, økonomi og analyser – det, vi kalder det politisk effektstyring. Effektstyringen skal hjælpe os til at foretage det kloge valg ved at synliggøre balancen mellem den effekt, vi får, og de ressourcer, vi investerer i ydelsen. Det skal samtidig give os indsigt til at være på forkant med den økonomiske udvikling.

Vil du vide mere om politisk effektstyring i Odense Kommune.

 

Økonomi & Digitalisering består af 5 kontorer:

 

Kontakt

Chef for Økonomi & Digitalisering (konstitueret) Poul Aggerholm, poa@odense.dk, mobil 65511150

 

 

Borgmesterforvaltningen