Spring til indhold

Bliv leverandør

.

Da Odense Kommune indkøber for flere milliarder kroner om året, har vi et ansvar for at bestræbe os på at benytte borgernes penge bedst muligt og på en forsvarlig måde. Dette indebærer, at Odense Kommune ihærdigt forsøger at opnå den bedste kvalitet til den bedste pris. Dette mål opnås ved at stille nogle bestemte krav til vores leverandører. 

 

Odense Kommune er underlagt udbudsloven og tilbudsloven, som sætter nogle processuelle rammer omkring indkøbene. Det anbefales derfor, at leverandører, der ikke har kendskab til reglerne, sætter sig ind i dem. Læs mere om udbudsreglerne på konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Odense Kommune har tre indkøbsprincipper, som vi prioriterer højt i forbindelse med indkøb. Vi ønsker, at vores indkøb skal være værdiskabendeansvarlige og smarte.I en Youtube video kan du her se mere om, hvordan Odense Kommune arbejder med udbud, og hvilke krav vi stiller til vores leverandører.

(Vær opmærksom på, at videoen afspilles på Youtube som er en platform udenfor Odense Kommunes ansvarsområde, som sandsynligvis indhenter data om din adfærd til eget brug.) 

 

Borgmesterforvaltningen