Spring til indhold

Udeservering

Hvilke vilkår er der for udeservering? Hvordan søger jeg om udeservering? Hvem kan få tilladelse til udeservering? Læs mere om udeservering og søg her.

Muligheden for at låne ledige arealer til udeservering sker på en række vilkår, der sikrer, at der tages hensyn til sikkerhed, fremkommelighed og øvrige erhvervsdrivende.
 
Vi behandler nye ansøgninger hurtigst muligt. Husk i øvrigt, at Restaurationsregulativet fortsat er gældende, og at det fortsat kræver en alkoholbevilling, hvis du ønsker at servere alkohol for dine gæster.
 
Skal du åbne restaurant, café eller bar i Odense, er der god hjælp at hente i vores vejledning til opstart af restauration.  
 
Har du brug for hjælp til at sætte dig ind i dine muligheder, eller vil du klage over andres lån af arealer til udeservering kan Odense Kommunes udeserveringsteam kontaktes på udeservering.bkf@odense.dk

 

Udeservering i Odense Kommune

Udeservering i Odense må kun finde sted efter tilladelse fra Odense Kommune. Det er tilladt at have udeservering hele året, og det er gratis. Du skal også søge tilladelse, hvis du fx ønsker at have et bord og et par stole foran fx din butik, tattoo-shop eller frisør. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.
   

Ansøg om tilladelse til udeservering

Musik i forbindelse med udeservering

 

By- og Kulturforvaltningen