Spring til indhold

Kontakt fonden

Få fonden som medspiller på dit hold

Kontakt fonden

Det kan være en rigtig god idé at tage en personlig kontakt til en af fondens medarbejdere.

Giv medarbejderen et ring, og stil nogle relevante spørgsmål der vedrører dit projekt.

Husk at være venlig og imødekommende,- du skal vinde sympati. På denne måde får du gjort opmærksom på dit projekt, du får en dialog i gang, og medarbejderen vil kunne huske dig og dit projekt, når ansøgningen kommer ind på deres skrivebord.

Inden du ringer, så nærlæs fondens støttekriterier, og du kan evt. lave et par stikord på et stykke papir, så du er klar til at stille de gode spørgsmål, og vise at du har gjort dit forarbejde.

 

Fondsmedarbejderen

Husk navnet på den fonds-medarbejder du taler med (skriv det ned), så du evt. senere kan tage kontakt til samme medarbejder.
Du kan evt. stile ansøgningen til samme medarbejder, når du indsender den.

Hvis du får etableret en positiv dialog med den fonds-medarbejder du taler med, kan du få en vigtig medspiller, som jo skal sagsbehandle ansøgningen, og lave en indstilling til fondens bestyrelse.

Benyt foto eller illustrationer til ansøgningen

En anden måde at gøre sig bemærket på, er ved at bruge fotos eller illustrationer i sin ansøgning.

Find et godt foto, som illustrerer jeres forening, og det som I søger penge til,- husk det er vigtigt at der er smil og god stemning på billedet,- det skal være med til at ”sælge jeres projekt”, i konkurrencen med alle de andre ansøgere til samme fond.

Hvem kan sige nej til en ansøgning fra disse søde fodbold unger?

Dekorativt billede

Få hjælp i ForeningsVærkstedet

Har din forening brug for hjælp og sparring til ansøgningen, så står Torben i ForeningsVærkstedet klar første tirsdag i hver måned kl. 16.00 – 18.00, på Stadionvej 50, indgang H, 5200 Odense V.

Han kan også træffes på mail: fundraising@siko.dk og tlf. 23314302.

By- og Kulturforvaltningen