Spring til indhold

ForeningsVærkstedet

ForeningsVærkstedet ordner problemer med det samme - Mirakler tager lidt længere tid!

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Billede af lommeregner og flyer om ForeningsVærkstedet

Hvad er ForeningsVærkstedet?

I ForeningsVærkstedet kan du få gode råd, hjælp hvis du er kørt sur i det, og så et smil med på vejen.

Der er åbent den første tirsdag i hver måned kl. 16.00 - 18.00 i perioden september til maj undtaget skoleferier. ForeningsVærkstedet er at finde i Odense Kultur- og Idrætshus, Stadionvej 50, Indgang K, 5200 Odense V.

Har du brug for hjælp udenfor åbningstiden, så skriv til medarbejderne. Du kan dog ikke forvente svar fra dag til dag eller svar i juli og august.

ForeningsVærkstedet er oprettet som en samarbejde mellem SIKO og Odense Kommune, hvor begge parter bidrager økonomisk til driften. Rent praktisk og historisk, så er personalet i værkstedet ansat og aflønnet af SIKO.

Værkstedet afvikles i Odense Kultur- og Idrætshus i de lokaler, som SIKO har fået stillet til rådighed af Odense Kommune.

Hvert år evalueres værkstedets indsatser og besøgende for hele tiden at skabe de rigtige tilbud til foreningslivet i Odense. Alle foreninger både idrætsforeninger, korpsene, politiske ungdomsforeninger og øvrige foreninger, som er godkendt i henhold til Folkeoplysningsloven er velkomne til at benytte værkstedet.

 

Har du brug for et godt råd eller hjælp til dit frivillige arbejde

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt Morten, Torben og Julie/Sebastian, hvis du ikke kan møde op i åbningstiden. 

  • Morten vedr. regnskaber på tlf. 22157714
  • Torben vedr. fundraising på tlf. 23314302
  • Julie/Sebastian vedr. Conventus eller skift af tegningsberettiget på tlf. 30532686

De er der for jeres skyld, så benyt endelig hjælpen! 

 

Morten kan få regnskabet på ret kurs

Morten Schreiner er klar til at hjælpe jer med alt vedr. regnskaber. Skal det hele samles op fra en skotøjsæske, er du usikker på afstemning eller andet, så er der god hjælp at hente hos Morten. Og ingen spørgsmål er for store, små eller dumme.

Morten er kasserer i OGF, og har været det gennem rigtig mange år. Han arbejder også professionelt med regnskaber.

Morten er helt overbevist om, og det er vi for dens sag skyld også, enige om at mange flere kunne have god gavn af hans hjælp. Kontakt endelig Morten han er ansat i værkstedet for at hjælpe dig med store eller små ting.

Du træffer Morten på mortenschreiner@mail.dk  eller på ovenstående telefonnummer. 

 

Torben er fundraiser

Han kan hjælpe jer med skriftlige projektformuleringer. Desuden vejleder han jer i gøre de enkelte projekter mere realiserbare.

Torben er professionel fundraiser, og har stor erfaring med mange fonde.

Du kan kontakte Torben på mail: fundraising@siko.dk eller på ovenstående telefonnummer. 

 

Julie/Sebastian er bl.a. dygtige til Conventus  og skift af tegningsberettiget

Har foreningen allerede Conventus eller tænker I på det. Så er Julie og Sebastian den helt rette indgang. Få hjælp til dit daglige brug af Conventus eller få mere ud af Conventus. i oplever, at mange foreninger ikke udnytter de mange muligheder i Conventus, og kan få mange fordele af at komme lidt videre.

I 2023 yder Fritid og Folkeoplysning tilskud med 75% af opsætningsudgiften - det er værd at tage med, så I kommer rigtig godt i gang eller kommer videre.

Har I skiftet kasserer og skal have overblik over hvor der skal ændres, så kontakt Julie og Sebastian for at få overblik og rådgivning.

Du kan kontakte Julie/Sebastian på mail: kontakt@sjhjaelp.dk eller på ovenstående telefonnummer. 

By- og Kulturforvaltningen