Parkering

Her kan du læse mere om parkering, bestille parkeringslicens til et boligområde og se, hvor du kan parkere i bymidten og på havnen.

Vilkår for parkeringslicenser pr. 1. august 2018

I Odense Kommune kan beboere i udvalgte områder i bymidten få udstedt parkeringslicenser til deres bil i enten 1- eller 2-årige parkeringslicensområder.

Vilkårene for at få udstedt en parkeringslicenser ændrer sig pr. 1. august 2018. Fremover kan du som beboer anskaffe dig 1 parkeringslicens pr. husstand med bil. Det betyder altså, at licens til bil nr. 2 bortfalder. Derudover udsteder Odense Kommune ikke længere gæstekort i de 2-årige licensområder.

Erhvervsdrivende i 2-årige parkeringslicensområder kan ligeledes fra 1. august kun købe 1 parkeringslicens samt 1 parkeringslicens til en kunde.

Hvad betyder det for beboerne, der allerede har to licenser eller/og gæstekort?

Beboere, der allerede har flere parkeringslicenser og/eller gæstekort, kan bruge dem, indtil de udløber. Når parkeringslicensen skal fornys, er det altså kun 1 licens, der kan fornyes.

Spørgsmål til ændrede vilkår

Hvis du har spørgsmål til ændringerne i vilkårene for parkeringslicenser, så kig på vores side med spørgsmål og svar.


Odense Rundt: App viser vej til ledige p-pladser

www.odenserundt.dk kan hentes som app til både Iphone og Android, og hjemmesiden er lavet så den kører godt på både pc/mac og smartphones. 

 

Her finder du information om mere end 4000 parkeringspladser i bymidten og på havnen. 

 

Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser. Det er også muligt at se handicappladser i byen.

 

Du kan hente Odense Rundt app´en til din iOS eller Android smartphones og tablets:

 

Link til Apples app-store

Link til Google Play app store

  

Meget mere om parkering 

 


 

Opdateret 05-08-2019

By- og Kulturforvaltningen