Spring til indhold

Kommunal skovbegravelsesplads i Kohaveskoven

Odense Kommune tilbyder også skovbegravelse i Kohaveskoven.

Odense Kommune har som den første åbnet en kommunal skovbegravelsesplads i Kohaveskoven. Her har du mulighed for at købe et gravsted på den 1 hektar store begravelsesplads mellem skovens store træer - på skovens præmisser.

 

Skovstykket er tilplantet i 1945, men der er flere over 100 år gamle ege i skoven. Træerne er fortrinsvis ask, ahorn og eg, mens underskoven er tæt af unge træer samt forskellige urter og græsser.

 

Skovbegravelsespladsen ligger lige ud til stien i Kohaveskovens sydlige del og grænser op til engen syd for skoven, hvor de græssende køer fuldender den stemningsfulde idyl på grænsen mellem byen og det åbne land.

 
Alle kan købe et gravsted på begravelsespladsen, hvor urnerne placeres rundt om de store træer på arealet. Vi gør opmærksom på at skovbegravelsespladsen er ikke indviet jord.

 

Af hensyn til skoven og dens naturværdier etableres begravelsespladsen som en anonym urnefællesplads. Der er derfor ikke nogen markering af begravelsespladsen eller gravstederne. Det er heller ikke muligt at deltage ved urnenedsættelsen. 

 
Ønsker du yderligere information om skovbegravelsespladsen, kan du hente vores pjece og vedtægt.

 By- og Kulturforvaltningen